kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sinem Kobal, annesi Nuray Kobal ile birlikte bir deterjan markasının reklamlarında rol aldı. Kobal, Sinan Çetin'in yönettiği reklamın bir an önce yayınlanmasını istediğini söylüyor.

Ütopyalı Selena'nın işi bu sezon iyice zorlaşıyor

HAYATİ GÖK - GÜNAYDIN
Sinem Kobal'ın başrolünde oynadığı ekranların sevilen dizisi 'Selena' yeni bölümleriyle 7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyecek. Kobal: Dizide bol sürprizli ve heyecanla dolu bir sezon bizi bekliyor..
atv'nin en çok konuşulan dizilerinden 'Selena', yepyeni bölümleriyle bugünden itibaren sevenlerinin karşısında olacak. Dizide canlandırdığı Selena karakteriyle herkesin gönlünde taht kuran Sinem Kobal, bu sezon da güçleri elinden alınmış olmasına rağmen yine iyilikler yapmaya ve Hades'i yenmeye çalışacak. Dizinin yaz tatiline girmesiyle birlikte Mehmet Aslan'la Ayakta Kal' isimli bir filmde rol alan ve Sinan Çetin'in çektiği bir reklamda oynayan Kobal, dizideki sürprizleri anlattı. Güzel oyuncu, "Geçen sezonların verdiği keyfi verecek ama yepyeni bambaşka hikayeleriyle izleyenleri tatmin edeceğini düşünüyorum" diyor.

* Yeni yayın döneminde de 'Selena' devam edecek. Dizide bu sezon yaşanacak sürprizlere örnek verir misiniz?
Öncelikle şunu söyleyeyim; Selena' ekip olarak çok keyif alarak çalıştığımız bir proje... Türkiye'de çekilen diziler arasında da üçüncü sezonu görebilen nadir işlerden birisi... Tabii ki üçüncü sezonda sürprizler var ama bu değişimleri pek açıklamak istemiyorum. Şu kadarını söyleyeyim; Burak ile Selena'nın ilişkisinde değişiklikler oluyor, biliyorsunuz. Burak, Selena'nın Ütopyalı olduğunu öğreniyor, okul müdürü değişiyor. Dizide bol sürprizli ve heyecanlı bir sezon bizi bekliyor. Hem geçen sezonların verdiği keyfi verecek ama hem de yepyeni hikayeleriyle izleyenleri tatmin edecek diye düşünüyorum.

* Peki küçük seyircileri bekleyen yenilikler neler?
Minik izleyiciler, birçok tahminde bulunuyor ama sandıklarının çok dışında farklı şeylerle karşılaşacaklar. Selena'nın Ütopyalı olduğunu öğrenen Burak ile ilişkisinde buna da 'Hafızasını silerek çare bulur falan diyorlardı' ama öyle bir şey olmayacak. Selena, bir sürü engeli farklı bir şekilde aşmaya çalışacak.

ÜTOPYA TEHLİKEDE!
* Dizide büyü yapma kabiliyetiniz elinizden alındı. Şimdi ne Selena ne yapacak?
Bununla ilgili tabii ki zorluklar yaşanacak ama kabiliyetimi geri kazanacağım. Bunun yanı sıra Ütopya'yı ilgilendiren büyük bir tehlike var. Ütopya böcek istilasına uğrayacak. Selena'nın da güçleri olmadığı için engelleyemeyecek.

* Selena karakterinde değişimler var mı?
Selena yine aynı Selena... İyilik için savaşmaya devam edecek. İlerleyen bölümlerde sürekli değişimler olacak. Dizide Hades kendisine bir yardımcı bulacak ve daha güçlü bir hale gelecek. O yüzden Selena'nın işi biraz daha güçleşecek.

* Peki Selena'ya yardımcı gelecek mi?
Selena'ya yardımcı gelmiyor. Çünkü zaten Selena'nın üç küçük yardımcısı var ve onlarla birlikteler... Onlarında başlarına birçok şey gelecek. İlk bölümde yaz tatillerini nasıl geçirdiklerini, neler yaptıklarını ve Selena'nın onlara nasıl yardım ettiklerini görecekler.

* Sunuculuk nasıl gidiyor?
Uzun zamandır sunuculuk yapmıyordum. Ama 'Benim Annem Dans Edemez' çok keyifli bir proje... Profesyonel dansçılar anne ve babalarıyla dans ediyorlar. Ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Sürekli anne-babadan bir şeyler öğrenirken bir anda roller değişiyor, onlar senden öğrenmeye başlıyor. Ben de annemle bir reklam filmi çektiğim için onları daha iyi anlıyorum. Senin yaptığın işi annene veya babana yaptırmanın nasıl bir şey olduğunu biliyorum. O yüzden o işi de çok doğru buldum. Yarışma tüm heyecanıyla devam ediyor.

ANNEMLE ÇALIŞMAK ZOR!
* Annenizle reklam filmi çektiniz. Bu sizin ilk reklam filminiz miydi?
İlk reklam filmim değildi. Daha önce bir GSM operatörü için bir reklam filmi çekmiştim. Bu ikinci reklam denemem oldu. Bu da seri film olacak. Çalışmanın yönetmenliğini Sinan Çetin yaptı ve çok keyifli bir reklam filmi oldu. Alışılmış deterjan reklamları gibi değil! Zamane anneleri ve zamane kızları adı altında çektik. İçinde anne- kız çekişmesi var. Kız her şeyi bilen, annesinin söylediklerini umursamayan ama daha sonra onun dediklerine ikna olan bir karakter... Annemin nasıl bir oyunculuk çıkaracağını merak ediyordum. İzleyince hakikaten herkes arayıp, 'Annen süper oynamış diyorlar. O yüzden bir an önce yayınlanmasını istiyorum. Çok gerçekçi oldu.

* Annenizle çalışmak nasıldı?
Zordu. Annenle beraber çalıştığın için nasıl davranacağını şaşırıyorsun. 'Anne sakin ol şöyle yap' falan demeye başlıyorsun. Sen ona bir şeyler öğretmeye başlayınca strese giriyorsun. Çok zor ama keyifli de. Bizim için torunlarımıza gösterebileceğimiz güzel bir anı olacak.
Haberin fotoğrafları