kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ağustos 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Cristiano Ronaldo

Seksin tarifi en seksi ünlülerden

Onlar dünyanın en seksi ünlüleri... Peki onlar seks hakkında ne düşünüyorlar, merak ediyor musunuz? İşte ünlü yıldızların Closer dergisine bu konuda yaptıkları yorumlar:..
Ya kollarının ya da bacaklarının arasında!
EURO 2008'in en seksi oyuncusu seçilen Cristiano Ronaldo, aşık olduğunda bunu sergilemekten çekinmiyor. Ünlü futbolcu, İspanyol model Nereida Gallardo ile aşk yaşadığı dönemde, sahilde sevgilisinin kollarının ya da bacaklarının arasında güneşlenmenin kendisinde afrodizyak etkisi yarattığını söylüyor.

İlk ve son erkeğim!
Ünlüler dünyasının örnek çiftlerinden Tony Parker ve Eva Longoria, seks konusunda çok iyi anlaştıklarını söylüyor. Longoria, "Tony ile ilk kez birlikte olduğumda, daha önce gerçek anlamda hiç orgazm olmadığımı hissettim. O benim ilk ve son erkeğim" diyor.

Oyun oynamayı seviyorlar!
David-Victoria Beckham çiftinin birlikte çektirdikleri en masum fotoğraf bile buram buram seks kokuyor. Victoria Beckham, "Sevişirken oyun oynamaya bayılıyoruz. Fantezilerimizde değişik seks oyuncaklarını da kullanıyoruz" diyor.

Başkalarının bakışları çok hoşuna gidiyor
Kate Hudson'dan ayrıldıktan sonra bir süre hayata küsen Owen Wilson, son dönemde teselliyi başka kollarda arıyor. "Seks yapmanın zamanı ve mekanı yoktur" diyen oyuncu, başka insanların önünde sevgilisiyle ten temasına girmekten çok hoşlandığını söylüyor.

Filmlerinden daha ateşli sahneler çekiyor
Sienna Miller Hollywood'un en cesur kadınlarından... Seksi doruk noktasında yaşamaktan büyük zevk aldığını belirten güzel oyuncunun sahillerde partnerleriyle girdiği pozisyonlar, filmlerindeki seks sahnelerini aratmıyor. Yeni sevgilisi Balthazar Getty'i girdiği her ortamda öpücüklere boğan Miller, eski sevgilisi Rhys Ifans ile de birçok kez uluorta sevişmişti.

Fırın gibi yakıyor
Nicolette Sheridan ve Michael Bolton, ilişkilerini canlı tutan en önemli faktörün tensel uyumları olduğunu söylüyor. Bolton, "Nicolette normalde soğuk bir kadındır, hatta buzdolabı gibidir. Ama sevişirken fırına dönüşüyor. Beni nasıl mutlu edeceğini çok iyi biliyor" diyor.
Haberin fotoğrafları