kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Eski Fenerli yeni Betisli Aurelio da dünkü idmanda yerini aldı.

"Tarih yazdıysa tesadüf değildir"

2010 Dünya Kupası için en iyi takımı kurmaya çalıştıklarını belirten Fatih Terim, "Başarılar ciddiyse ki tarih onu yazıyor, tesadüf değildir" dedi..
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarınki Şili maçı için Milli Takım'ın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenledi. 2010 Dünya Kupası'nda sahaya çıkacak en iyi ekibi kurabilmek için çalıştıklarını söyleyen Terim, "Futbolda dün yok. Avrupa Şampiyonası'nın heyecanını ve gururunu birlikte yaşadık. Fakat bugün başka bir hedef için kolları sıvadık. Çağırdığımız ve çağırmadığımız oyuncularla 2010 Dünya Kupası'nda sahaya çıkacak en iyi takımı kurabilmek için çalışıyoruz. Şili ile hazırlık maçımız, elemelerdeki Ermenistan karşılaşması öncesi iyi bir prova olacaktır. Zorlu rakiplere karşın gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

2010'DA DA BİRLİKTE OLACAĞIZ
Milli Takım'ın oynadığı futbolla Türkiye'yi dünyanın her tarafında konuşulan bir ülke haline getirdiğini belirten Terim, "Eğer emeğiniz varsa, başarılar ciddiyse ki tarih onu yazıyor, tesadüfi olamaz. Daha iyi yer için daima ümitli olan ve çalışan bir takım olmalıyız. Şimdi Avrupa'nın 4 büyüğünden biriyiz diye zafer sarhoşluğuna kapılırsak, bizim için iyi olmaz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Arda'nın ardından sakatlığı geçmyen Caner, Sabri ve Mehmet Topuz kadrodan çıkarıldı. lFATİH DOĞAN