kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
GRAVES STRİCKLAND GUROVİC MİLOJEVİC

G.Saray'ın pota şovu

Sarı-kırmızılılar, Zizic'ten sonra yeni transferleri Gurovic, Milojevic, Graves ve Strickland'ı basına tanıtıp, şov yaptılar..
Beko Basketbol Ligi'ne yine iddialı bir şekilde hazırlanan G.Sray Cafe Crown, daha önce transfer ettiği Marshall Strickland, Antonio Graves, Milan Gurovic ve Dejan Milojevic'i törenle basına tanıttı. Mecidiyeköy'deki Cafe Crown'da düzenlenen törene, oyuncuların yanı sıra Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır katıldı. Dedehayır, G.Saray'ın bu sezon çok iddialı bir takım meydana getirdiğini ve basına tanıttıkları oyuncuların çok iyi kariyerlere sahip olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM"
"Ben Galatasaray basketbol tarihinde bu kadar kaliteli yabancı oyuncuların bir araya geldiğini bilmiyorum. Bilen varsa ona söyleyecek bir lafım yok. Umarım Galatasaray hem Türkiye'de hem Avrupa'da tüm camianın yüzünü güldürecek sonuçları alacaktır bu sezon. Oyuncularımn arkasındayım. Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturacaklardır. Bu transferlerde bize her türlü destek olan başkanımız Adnan Polat, başkan yardımcımız Yiğit Şardan ve sponsorumuza teşekkür ediyorum.''