kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Porto, Saygıner'i transfer etti
DÜNYACA ünlü Türk bilardocu Semih Saygıner, Portekiz'in ünlü kulübü Porto'ya transfer oluyor. 2003 ile 2005 yılları arasında Porto bilardo takımının kaptanlığını yapan Saygıner, 2009 Mayıs ayında Fransa'nın Strasbourg kentinde yapılacak 3 Bant Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Portekiz kulübü adına mücadele edecek.

Filede start 11 Ekim'de

AROMA Bayanlar ve Erkekler 1.Ligi'nde, 2008- 2009 sezonu fikstür çekimi Ankara'da yapıldı. İki ligde de sezon 11 Ekim'de başlarken, ilk yarı 14 Aralık'ta sona erecek. Ligin ilk yarısında erkekler, ikinci devresinde de bayanlar maçlarını cumartesi günleri oynayacak. Her iki ligde de ikinci yarı 10 Ocak 2009'da start alacak ve normal sezon 22 Mart'ta bitecek. İlk 8 sırayı alan takımlar, 28 Mart'ta play-off'ta oynayacak.

Mirsad ikinci kez baba oldu
FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı'nın milli oyuncusu Mirsad Türkcan, ikinci kez baba oldu. Mirsad'ın eşi Dina, dün Amerikan Hastanesi'nde 3 kilo 200 gram ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Nusret adlı oğlu bulunan Mirsad-Dina çifti bebeğe Naba adını verdiler.

Marcelo Lippi: Embesilmişim
İTALYA'DA Donadoni'nin görevi bırakmasının ardından milli takımın başına geçen Marcelo Lippi ilginç bir açıklama yaptı. 60 yaşındaki teknik adam, şampiyon oldukları 2006 Dünya Kupası sonrası istifa ettiği için pişman olduğunu söyleyerek, "Bu yüzden bir çok kez kendime ne kadar embesil olduğumu söyledim" dedi. İtalya yarın Avusturya ile hazırlık maçına çıkacak.

Efes'in yabancıları turp gibi
EFES Pilsen'in üç yeni ismi Bootsy Thornton, Michalis Kakiouzis ve Charles Smith sağlık kontrolünden geçirildi. Gebze'deki Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi'ne, kulüp doktoru ile birlikte gelen üç oyuncunun; dahiliye, kardiyoloji, ortopedi, kulak-burun-boğaz, efor testi bölümlerindeki muayenelerinde hiç bir soruna rastlanmadı. Bootsy Thornton, "Bu sezon Türkiye'de bir takıma geleceğimi hissediyordum, bu takımın Efes Pilsen olmasından dolayı çok mutluyum" dedi.