kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Böyle oynayacaksanız ikinci yarıya çıkmayın

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe, Kayseri maçının ilk yarısında 'dökülen' takımını böyle fırçaladı: "Bu şekilde oynamayı sürdürecekseniz, sahaya çıkmayın. Hemen İstanbul'a dönelim" ..
TFF Süper Kupa'nın ilk yarısında taraftarlarına saç baş yoldurtan bir futbol ortaya koyan ancak ikinci devrede şahlanarak Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın, sahadaki bu değişiminin nedeni teknik direktör Michael Skibbe'nin soyunma odasındaki fırçasıydı. Karşılaşmanın ardından Servet Çetin başta olmak üzere tüm futbolcuların da belirttiği gibi Alman teknik adam, oyuncularını sert bir dille uyarmış ve bu sert konuşmadan sonra Galatasaraylılar adeta kimlik değiştirerek kupaya uzanmıştı.

"HANİ HERKES ŞİKAYETÇİYDİ'
İşte SABAH olarak, Michael Skibbe'nin devre arasında futbolcularına attığı fırçanın detaylarını ele geçirdik. Soyunma odasına oldukça sinirli bir şekilde giren Skibbe, Kayserispor karşısında ilk yarıda 'sahada gezinen' sporcularına "Steaua Bükreş maçından sonra bazı arkadaşlar yanıma gelip 'Gerçek yerimizde oynamadık' diyerek şikayette bulundu. Şimdi herkes kendi yerinde ve alışık olduğu bölgede oynuyor. Ama görüyorum ki sahada değişen hiçbir şey yok. Size 'Rakibe ileride basın' diyorum; siz bunu bile yapamıyorsunuz. Hatta sahamıza hapsoluyorsunuz. Eğer bu şekilde devam edecekseniz ikinci yarıya çıkmayın. Eşyalarımızı toplayıp İstanbul'a dönelim" dedi.

DUVARLARI TİTRETTİ!

Duisburg'daki MSV Arena Stadı'nın soyunma odasının duvarlarını titreten bu sert konuşmadan sonra kendine gelen Galatasaraylı futbolcular, ikinci yarıda baskılı bir futbol ortaya koydu ve yaptığı boğucu presin sonucu olarak Kayserispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.