kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
32 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, 2002’den bu yana görev yaptığı Villarreal’de 148 maçta 11 gol attı. Senna, hafta içinde İstanbul’a gelerek imza atacak.

Senna Fener'de Riera sırada

GALİP ÖZTÜRK
Villarreal'in ve İspanya Milli Takımı'nın ön liberosu Marcos Senna'yı transfer eden Fenerbahçe, rotayı La Liga'da Espanyol forması giyen sol açık Albert Riera'ya çevirdi. Aragones de bu transfere yeşil ışık yaktı..
Ön libero transferinde Aurelio'nun yerine İspanya Milli Takımı ve Villarreal'in yıldızı Marcos Senna ile üç yıllığına prensipte anlaşan ve bu transferi bitiren Fenerbahçe bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. "Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum" diyerek Kanarya'ya soğuk bakan yıldız futbolcu araya teknik direktör Aragones'in girmesiyle "Evet" dedi.

*SENNA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Senna için Fenerbahçe, İspanyol kulübüne 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Senna'nın alacağı rakamın ise yılda 1.8 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu transferi bitiren sarı-lacivertli kulüp şimdi de rotayı İspanya La Liga ekibi Espanyol'da forma giyen Albert Riera'ya çevirdi. Aragones'in de transferine oldukça sıcak baktığı 26 yaşında, 1.88 boyundaki İspanyol oyuncunun transferi gerçekleşirse sol açıkta Uğur Boral ile forma savaşı verecek. İngiliz ekibi Liverpool'un da istediği fakat transferini gerçekleştirmediği oyuncunun Espanyol ile 2011'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

GÖZE GİRME HAFTASI
Bu arada milli maç nedeniyle dinlenen Kanarya çalışmalara yarın eksik kadroyla başlayacak. Milli Takım'a çağırılmayan futbolcuların hedefi özellikle yapılacak taktik çalışmalarda kendilerini gösterip Luis Aragones'in gözüne girmek.
Haberin fotoğrafları