kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Başbakan arasaydı 'en kral' biz olurduk

İLİŞKİLİ HABERLER
Başbakan arasaydı 'en kral' biz olurduk
* Gece Yolcuları'yla ilgili bir de efsane var... Başbakan Erdoğan'ın kızının sizi çok sevdiği ve sizden düğün için şarkı istediği söylenmişti... Nedir işin doğrusu?
EDİS: Gece Yolcuları'na bu konuda haksızlık yapılıyor. Biz Uğur'la birlikte çeşitli işler yapıyoruz. Bir ajans devreye girdi ve bize 'Bir gece var, Yunanistan Başbakanı, Ürdün Kralı gibi önemli insanlar gelecek. Türkiye'yi de ifade edebilecek bir şey yapabilir misiniz?' diye sordu. Ancak bir gazetenin haberi yüzünden durum 'Gece Yolcuları orada çaldı' oldu!
UĞUR: Bugün Eurovision'u resmi olarak yürüten kurum TRT ve TRT'nin başındaki insanlar hükümetin atadığı insanlar. Sen eline gitarı alıp Eurovision'da çalıyorsun ve bu süper bir şey oluyor. Ama bana bir ajans gelip de bir davet için sinyal müziği istediğinde ben kötü oluyorum. Bir de Başbakan bizi aramış, 'Sizi çok seviyoruz, evimize buyurun' demiş. Daha neler! Eğer böyle bir şey gerçekten olsaydı biz dört senede Türkiye'nin en kral grubu olurduk. Hatta buraya siyah giyen hükümet adamları olarak gelirdik.