kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
2007 yılında çekilen bu fotoğrafta, Kelly Osbourne'ün fazla kiloları dikkat çekiyor. Osbourne, o dönemde çok alkol tükettiğini söylüyor.

OSBOURNE 15 kilo birden verdi

Kelly Osbourne,15 kilo vererek formuna kavuştu. Geçtiğimiz yıl aldığı kilolar nedeniyle neredeyse tanınmayacak hale gelen genç yıldız, zayıflamasının sırlarını Life&Style'a anlattı ..
Ünlü rockçı Ozzy Osbourne'ün kızı Kelly Osbourne, sonunda fazla kilolarından kurtuldu. Geçtiğimiz yıl aldığı kilolar nedeniyle neredeyse tanınmayacak hale gelen ve hareket etmekte bile zorlandığını itiraf eden Osbourne, sağlıklı beslenerek ve egzersiz yaparak 15 kilo verdi. Şu sıralar Chicago adlı müzikaldeki rolü için provalara devam eden genç yıldız, zayıflamasının sırlarını Life&Style dergisine anlattı.

HAVUÇ VE SALATALIK
Bir süredir adı model Luke Worrell ile birlikte anılan Osbourne'a yakın kaynaklar, genç yıldızın aşkı sayesinde zayıfladığını söylüyor. Ancak genç kadın, bu iddialarla ilgili bir yorum yapmıyor. Hayatında yeni bir sayfa açan Osbourne ise, gece atıştırmalarını kestiğini ve biradan uzak durduğunu belirterek; iki beden birden inceldiğini açıklıyor. Kurabiye veya çikolata yerine canı bir şeyler atıştırmak istediğinde taze havuç veya salatalık yiyen genç yıldız, günlük kalori miktarını da 1500'e indirdiğini belirtiyor. "Sıfır beden olmak gibi bir takıntım yok ama kendimi çok daha sağlıklı ve güzel hissediyorum" diyen Osbourne, ruh halinin de zayıflamasıyla birlikte değiştiğini ve hayata daha olumlu baktığını söylüyor.
Haberin fotoğrafları