kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kutlama sonrası eşiyle görüntülenen Madonna'nın alkollü hali dikkat çekti. Ünlü şarkıcı, eşinin koluna girerek yürümeyi başardı.

50'nci doğum gününü kocasıyla kutladı

Madonna, geçtiğimiz cumartesi günü 50 yaşını doldurdu. Ünlü yıldız doğum gününü eşi Guy Ritchie'yle birlikte Londra'da kutladı..
Geçtiğimiz yıl ünlü şarkıcı Madonna için oldukça zor geçti. İlk olarak Malawi'den evlat edindiği David Banda'yı evlat edinme biçimiyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü yıldız, daha sonra bebeğin ailesinin yaptığı açıklamalar yüzünden üzülmüştü. Aile, evlat edinme işlemlerinin yasal olmadığını öne sürmüştü.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

200 BİN DOLARLIK İÇKİ
Zamanla bu problemlerini halleden seksi yıldız, bu kez de eşini ünlü beyzbolcu Alex Rodriguez'le aldattığına dair çıkan haberlerle yıkıldı. Madonna, bu çalkantılı günlerin ardından 16 Ağustos'ta 50 yaşını doldurdu. Ünlü yıldız doğum günü sabahını spor salonunda geçirdi. Akşamüstüne kadar ter atan güzel yıldız, gece de eşi Guy Ritchie'yle birlikte Londra'nın ünlü kulüplerinden Volstead'e gitti. Burada şişesi 200 bin dolarlık bir şampanya açtıran Madonna'ya eşi doğum günü hediyesi olarak 500 bin dolar değerinde Bulgari marka bir kolye ve küpe takımı hediye etti.
Haberin fotoğrafları