kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yeni Çıkanlar

Türkçe ve Azerice söyledi
Azeri şarkıcı Brilliant Dadaşova'nın Türkçe ve Azeri parçalardan oluşan iki CD'lik 'Masal Dünyam' albümü, piyasaya çıktı. Albümünde 'Senin Olmaya Geldim' gibi parçaların da bulunduğu 12 şarkı seslendiren Dadaşova; 95 yılında 'Züleyha' adlı şarkısını Rusya'da en çok dinlenen 10 parça arasına sokmayı başarmış bir sanatçı. ABD, Almanya, Avusturya, İngiltere ve Rusya'da pek ço konser veren Dadaşova'nın ülkemizde de hayran kitlesi var.

'Unutulmazlar'ı biraraya getirdi

DJ Salih Saka'nın ilk stüdyo albümü 'Salih Saka ve Arkadaşları Törkiş Seşın', 11 şarkıdan oluşuyor. 25 yıldır müzik dünyasının içinde olan DJ Salih Saka, albümü şöyle tanımlıyor: "Unutulmaması gereken şarkıları bugünün sound'uyla harmanlayarak hem eski jenerasyona bir renk, hem de yeni jenerasyona geçmişteki sözleri ve besteleri onların seveceği bir yorumla sunmak istedik."

Dans müziğinin'Zehirli Nefes'i
Ogan Aydın'ın yeni maxi single'ı 'Zehirli Nefes', müzik marketlerdeki yerini aldı. 2005'te çıkardığı Kader Uğruna' ve geçen yıl hazırladığı 'Kollarında' albümleriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan romantik popçu; 'Zehirli Nefes'te iki dans şarkısı yorumladı. Ali İnceoğlu'nun düzenlemelerini yaptığı şarkılar, farklı sound'uyla dinleyenlerin kanını kaynatacak gibi görünüyor. Radyolarda çalınmaya başlanan, 'Evde Kaldım' adlı parça ise Ogan Aydın hayranlarından tam not aldı.

'Zil, Şal ve Gül' ile ikinci randevu
Türk Sanat Müziği'nin usta besteci ve yorumcularından Zekai Tunca, 97 yılında çıkardığı 'Zil, Şal ve Gül' albümünü yenilenmiş haliyle hayranlarının beğenisine sundu. Tunca, 'Zil, Şal ve Gül'de; aralarında 'Endülüs'te Raks', 'Bahar Bitti Güz Bitti' ve 'Kalamış' gibi sevilen şarkıların olduğu 10 eser seslendirdi.
Haberin fotoğrafları