kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Seda alana Onur Şan bedava!

Yeni Haber
Seda Sayan, eşi Onur Şan'ın şöhret basamaklarını tırmanması için her yolu deniyor. Kadırgalı, yaptığı konser anlaşmalarında Onur Şan'ın kendisiyle sahneye çıkmasını şart koşuyor...

*SEDA SAYAN - ONUR ŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SEDA'YLA ANLAŞANA ONUR ŞAN BEDAVA

Seda Sayan, eşi Onur Şan'ın 'şöhret meleği' oldu! Konser anlaşmaları yapan Kadırgalı'nın ilk şartı; genç eşinin de kendisiyle sahne alması.

EN BÜYÜK YARDIM GENÇ EŞE!

YARDIMSEVERLİĞİYLE herkesin gönlünü kazanan Seda Sayan, en büyük fedakarlığı genç eşi Onur Şan için yapıyor. Evlendikleri günden beri genç eşinin müzik yeteneğini yerlere göklere sığdıramayan Seda, şimdi de gittiği her yerde genç eşini sahneye çıkartıyor. Konser ve festival anlaşmaları yapan Seda Sayan, buralara Onur Şan'ı götürüyor.

SEDA'YI İSTİYORLAR AMA...

ÜNLÜ şarkıcı, anlaşma yapmadan önce yetkililere tek bir şart koşuyor. Seda, kendisiyle birlikte mutlaka Onur Şan'ın da sahne almasını istiyor. Ancak işin ilginç yanı; Seda Sayan'ı görmek ve onun şarkılarını dinlemek isteyenler Kadırgalı'dan çok Onur Şan'ı dinlemek zorunda kalıyor. Seda Sayan, sahnede sadece yarım saat kalırken Onur Şan saatlerce türkü söylüyor!

TAKVİM