kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Annesi bile gerçeği bilmiyormuş

Yeni Haber
Eşi Tuncer Öztarhan ile boşanma arifesinde olan Ece Erken, evden ayrıldığını kendi annesine bile söylememiş...

Ece Erken'in avukatı Aydın Kurban aracılığı ile işadamı eşi Tuncer Öztarhan'a açtığı boşanma davası, Erken hakkında yıllardır söylenen yalancılık iddialarının da ispatı oldu. Evliliğinin daha birinci ayında Paris seyahati dönüşü uçakta eşiyle yaşadığı tartışma Sabah gazetesine haber olduğunda, güzel sunucu her yerde haberi yalanlamıştı.

DELİL OLARAK SUNDU

Erken yalanladığı bu haberi şimdi eşi Tuncer Öztarhan'dan tazminat alabilmek için mahkemeye delil olarak sundu. Eşine boşanma davası açtığı haberleri ortaya çıkmadan üç gün önce görüştüğümüz Ece Erken, "Tuncer ile aramız çok iyi. Çocuk bile yapmayı düşünüyoruz.

*ECE ERKEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tuncer, Tarabya'daki evimizin tadilatıyla uğraşıyor. Beni ustalarla muhatap etmemek için evde bırakmıyor, annemle kalıyorum" demişti. Ama Erken'in tadilatın sürdüğünü söylediği Tarabya Üstay Villaları'ndaki evlerini eşi, birkaç ay önce Tarkan'a satmış. Bu arada oyuncu Yeliz Şar ile Etiler Tepecik Yolu'na taşınan Ece Erken'in kendi annesi Nurhan Sepici'ye "Çalıştığım kanal bana işe yakın olayım ve eşyalarımı koyayım diye bu evi kiraladı" dediği; böylece çevresindeki herkesi olduğu gibi kendi öz annesini de kandırdığı ortaya çıktı.

GÜNAYDIN