kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Özcan Deniz

Fahriye tam evlenilecek kız

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Özcan Deniz 'Yaprak Dökümü'nde oynayan sevgilisi Fahriye Evcen için "Henüz birbirimizi tam tanıyamadık. Ama kesinlikle evlenilecek kız" dedi...
İlk kez SABAH gazetesinin ortaya çıkardığı Fahriye Evcen ile Özcan Deniz ikilisinin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Oya Aydoğan'ın sunduğu televizyon programına seyirci olarak katılan ve Aydoğan'ın dikkatini çekerek bir anda kendisini "Yaprak Dökümü" dizisinde oyuncu olarak bulan Fahriye Evcen, son günlerde yıldızı parlayan isimler arasında... Duru güzelliği ile dikkati üzerine çeken Evcen, ünlü şarkıcı Özcan Deniz ile bir arkadaş grubunda tanışarak aşk yaşamaya başlayınca, magazin gündeminin ilk sıralarına çıktı. Deniz ile ciddi bir beraberlik yaşadıklarını ve evlenmek istediğini yakın dostlarıyla paylaşan Evcen'in ailesinin de bu ilişkiyi onayladığı öğrenildi.

*ÖZCAN DENİZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*FAHRİYE EVCEN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ANNESİYLE TANIŞTIRDI
Özcan Deniz de geçtiğimiz günlerde annesi ve kardeşleriyle tanıştırdığı sevgilisiyle evliliğe sıcak baktığını söyleyerek "Ben de evlenmek istiyorum. Soyumu yaşatacak, ailemin geleceğini devam ettirecek bir bebek istiyorum. Fahriye ile henüz yeni tanıştığımız için birbirimizin birçok özelliğini bilmiyoruz. Biz aynı evde yaşamıyoruz. Tam anlamıyla birbirimizi tanıdıktan sonra evlenmeyi tabii ki istiyorum. Fahriye evlenilecek bir kız" dedi.
Haberin fotoğrafları