kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Cevizli meyve kompostosu

Meyvelerin kabuklarını soyulur, küp küp doğranır. Bir tencereye su, şeker, meyve ve karanfil konup, kısık ateşte 30 dakika pişirilir. Meyveler yumuşayınca ocaktan indirilir, soğumaya bırakılır. Komposto kaselere boşaltılır. İçlerine ceviz içleri bütün halde konup, servis yapılır.

MALZEMELER

* 1 adet ayva

* 1 adet elma

* 1 adet armut

* 4 su bardağı su

* 1 su bardağı şeker

* 3 adet karanfil

* Dövülmüş ceviz