kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Üzülmez ve Toraman, Sağlam'a yanıt olarak, "Artık Delgado'nun en büyük yardımcısı olacağız" dedi. Ayrıca Camiadan özür dileyen Üzülmez, "Futbolu burada bırakmak istiyorum" ifadesini kullandı.

Aynı nakarat

EMİR SOMER
Geçen sezon "Sivas maçına paf takımla çıkacağız" açıklaması yapan fakat bunu uygulamayan Beşiktaş, İbrahimler'e çıkacak af ile yine kararından dönmüş olacak..
Beşiktaş'ta bugün yapılacak Yönetim Kurulu Toplantısı'nda karara bağlanacak olan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın af konusu gündemin birinci sırasından yine düşmedi. Yönetimin af baskıları ve başkan Yıldırım Demirören'in bu konudaki tavrı "Af çıkacak" yorumlarına neden olurken, İbrahimler'e ilk af, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan geldi. Yaşanan tüm bu gelişmeler Beşiktaş Yönetimi'nin geçen sezon ligin 11. haftasında Fenerbahçe maçındaki hakem hataları nedeniyle Sivasspor maçı için "Sahaya paf takımı ile çıkacağız" açıklamasını akıllara getirdi. Af kararı çıkarmasına kesin gözüyle bakılan siyah-beyazlı yönetim, o dönem de kararından vazgeçmiş ve karşılaşmaya A Takım ile çıkmıştı. 'Terlik Kavgası'nın ardından "Gündemimizde af kelimesi yok" diyen Ertuğrul Sağlam, 37 gün sonra oyuncularını karşısına aldı. Sağlam'ın, iki oyuncuya, "Yaptığınız kavga ne kadar yanlış olsa da hatanızı anlayıp özür dilemeniz ve kenetlenmeniz beni sevindirdi. Kinci bir insan değilim. Dönmenizi istemiyordum ancak forma aşkınızı görünce fikrimi değiştirdim" dediği öğrenildi.

ENGİN DE ÇOK SEVİYORMUŞ!
Öte yandan "Bir takımın kaptanları böyle yaparsa düşündürücü. Bunca zaman nasıl oynamışlar? Bence hayırlısı oldu. Affetmeyi düşünmüyoruz" açıklamalarıyla bilinen Sinan Engin'in de medyaya poz veren iki oyuncuya telefon açarak "İşte özlediğim tablo" şeklindeki cümlelerle teşekkür ettiği öğrenildi. Engin, "İkisi de çok sevdiğim arkadaşlarım. Hem Ertuğrul Sağlam hem de ben onları affettik" diye konuştu.