kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HALİL AKKAŞ

Sakat gitmişiz

Atletizmdeki başarılı sporcumuz Halil Akkaş "Ağrılarım var ama yarışacağım" dedi. Halterciler Taylan ve Artuç'un da sakat sakat yarıştıklarını açıklamaları, birçok polemiği beraberinde getirdi..
2008 Pekin Olimpiyatları, Türkiye açısından şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı. Sadece Sibel Özkan'ın madalya kazanmasının yanı sıra, en azından zirveyi zorlayacaklarını beklediğimiz isimlerin hiçbir varlık gösterememeleri suratların asılmasına neden oldu. Sporculardan art arda yaptıkları "Sakatım" açıklamaları ise birçok soru işaretini beraberinde getirdi. Nurcan Taylan ve Sedat Artuç'tan sonra atletizmde 3 bin metre engellideki favorimiz Halil Akkaş da sakatlıktan yakındı. Akkaş'ın uzun süredir belinden tedavi gördüğünü belirten antrenörü Ramazan Kutlu, "Şimdi de iki ayak tabanında yumurta şişliği oluştu. Bunu gidermek için yoğun çaba harcıyoruz. Pekin'e de bu yüzden geç geldik. Final koşarsa büyük başarı olur. İnternette, 42 rakibin yaptığı dereceler içinde Halil 38. sırada. Bu demektir ki, başarısız olacak. Ama sakat sakat koşup bir sürpriz yaparsa hiç kimse şaşırmasın" dedi. Milli sporcu da "Büyük şanssızlık. Sakatlık beni etkilemezse final koşarım" şeklinde konuştu.

15 MADALYA NASIL GELECEK?
Halterde '0' çeken Nurcan Taylan ve Sedat Artuç da Pekin'e sakat sakat geldiklerini belirtmiş ve bu yüzden başarılı olamadıklarını söylemişlerdi. Bu iki sporcudan sonra Akkaş'ın da "Sakatım" şeklinde açıklama yapması, "Bunca sakat sporcudan oluşan takım, bahsedilen 15 madalyaya nasıl ulaşacak?" sorusunu beraberinde getirdi.