kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Kulüpler 'Özgener' dedi
KULÜPLER Birliği Vakfı, 19 Ağustos'ta yapılacak başkanlık seçiminin gerçekleştirileceği Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Hasan Doğan'ın vefatından sonra vekaleten başkanlık görevine getirilen Mahmut Özgener'i başkanlık için destekleme kararı aldı. İstanbul'daki toplantı sonrası yapılan açıklamada, "Kulüpler Birliği olarak Özgener'i destekliyoruz" denildi. Bu arada Süper Lig'deki 3 büyükler dahil 15 kulübün başkanları katılırken, Trabzonspor, Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüplerinden katılım olmadı.

Ermenistan maçı Ovrebo'nun
A MİLLİ Futbol Takımı'nın 19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde 6 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Ermenistan ile yapacağı grup maçını Norveçli hakem Tom Henning Ovrebo yönetecek. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Ermenistan'ın başkenti Erivan'daki Hrazdan Stadı'nda TSİ 19:00'da başlayacak karşılaşmayı Norveçli Ovrebo'nun yöneteceği bildirildi. Karşılaşmada Ovrebo'nun yardımcılıklarını Geir Age Masovn Holen ve Jan Petter Randen yapacak.

Beckham'ın kulübünde deprem
DAVID Beckham'ın formasını giydiği Los Angeles Galaxy'de teknik direktör Ruud Gullit istifa ederken başkan ve genel menajer olan Alexi Lalas'ın da görevine son verildi. Art arda 7 maçtır kazanamayan LA Galaxy'de yaşanan deprem şok etkisi yaratırken, kulübün sahibi AEG'nin başkanı Tim Leiweke, oyuncuları kendilerine çeki düzen vermeleri konusunda sert bir şekilde uyardı.

Oktay Beşiktaş'la veda ediyor
BEŞİKTAŞ, F.Bahçe ve Trabzon gibi takımlarda forma giyen 1975 doğumlu Oktay Derelioğlu, siyah-beyazlı formayla 16 Ağustos Cumartesi günü jübile yapacak. Oktay'ın jübilesinde Beşiktaş, Azerbaycan takımı Hazar Lenkeran ile BJK İnönü Stadı'nda saat 20:00'de karşı karşıya gelecek. 2007-2008 sezonunun başında TFF 2. Lig'de mücadele eden, futbola başladığı takım olan Fatih Karagümrük'e dönen Oktay, kısa bir süre burada oynadıktan sonra sezon bitmeden futbolu bıraktı.