kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Şampiyon olarak evlenmek istiyoruz'

Ali Erdoğan - Raşit Ateş
Olimpiyat Takımımız'ın nişanlı çifti halterci Taner Sağır ve tekvandocu Sibel Güler, "Nikah masasına madalyalarımızla oturmak istiyoruz" diye konuştular ..
Olimpiyat takımındaki iki madalya umudumuz nişanlı çift, halterci Taner Sağır ile tekvandocu Sibel Güler, uzun bir aradan sonra Pekin'de hasret giderdi. Kamplar nedeniyle 3 ay birbirlerinden ayrı kalan genç nişanlılar, "Pekin dönüşü bekarlığa veda edeceğiz" dediler.

Erkekler halter 77 kiloda yarışacak olan Taner Sağır evlilik öncesi mutlaka madalya kazanmak istediğini belirterek, "Hedefim ikinci kez olimpiyat madalyası kazanmak. Sibel de madalya alacak güçte. Boynumuza madalyalarımızı takarak nikah masasına oturmak istiyoruz" diye konuştu. Ünlü sporcu, olimpiyatlardan sonra dinleneceğini ve 2009 Avrupa Şampiyonası'na katılmayacağını ifade etti.

Bayanlar tekvando 67 kiloda mücadele verecek olan Sibel Güler de, Dünya Şampiyonası'nda sakatlığı yüzünden kaçırdığı altın madalyayı Pekin'de kazanacağını iddia ederek şöyle konuştu: "Rakiplerimi yakından tanıyorum. Olimpiyatlarda şampiyon olacağım. Nişanlım Taner'in de burada olması bana büyük moral veriyor. Amacımız olimpiyat şampiyonu olarak evlenmek."
Haberin fotoğrafları