kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İddaa'da teklifler alındı

Yeni Haber
Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından ''İddaa'' oyunlarına yönelik ihalede teklifler alındı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nda gerçekleştirilen, spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli ve müşterek bahis oyunlarına ''İddaa'' yönelik ihalenin ilk aşaması yapıldı. İhaleye, teşkilattan şartname alan 10 firmadan 4'ü katıldı.

İhaleye katılan firma ve ortak girişim gruplarının tekliflerini aldıklarını belirten Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Messur Turgut, yaptığı açıklamada, ihalenin 2 aşamadan oluştuğunu ve ilk bölümünün tamamlandığını kaydetti.

Firmalardan yeterlilik belgesi ve teklifleri aldıklarını ifade eden Turgut, şunları söyledi:

''İhalenin ilk aşamasını bitirdik. Firmaların yeterlilik belgelerini inceleyeceğiz. 20 günlük yasal süremiz var. Daha sonra firmaları tekrar davet ederek 2. oturumda mali teklifleri açacağız. En uygun oranı veren firma ihaleyi kazanmış olacak. Eğer aynı oranda 2 firma çıkarsa, 2'si arasında yeniden teklif alacağız.''

İhaleye Doğan Yayın Holding A.Ş-Snai S.P.A-Lottomatica Videolot S.P.A ortak girişim grubu, İnteltek İnternet Teknoloji Yatırım ve Danışmanlık Ticaret A.Ş., Lotos İç ve Dış Ticaret Yatçılık Turizm A.Ş-Ladbrokes Betting ve Gaming Limited ortak girişimi ile Meteksan Sistem ve Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. teklif verdi.

AA