kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aslan'ın Cardozo inadı!

Yeni Haber
İlk görüşmede Oscar Cardozo için G.Saray'dan 20 milyon euro isteyen Benfica, dün sıkı pazarlıklar sonunda 12 milyon euro'ya indi. Cimbom rakamı 10 milyon euro'ya çekip bu işi bitirmeyi hedefliyor...
Kadrosunu çok kaliteli bir yabancı golcüyle takviye etmek isteyen G.Saray'da, Oscar Cardozo konusunda çok önemli gelişmeler yaşandı. Sarı-kırmızılı yöneticiler dün Florya'da Cardozo'nun menajerleriyle bir araya gelirken, İstihbarat Şefimiz Yılmaz Şenol bu kritik görüşmeyi adeta dakika dakika takip etti. Fotomaç'ın edindiği bilgiye göre, daha önce Cardozo için 20 milyon euro bonservis bedeli isteyen Benfica, bu futbolcunun menajerleri ve G.Saraylı yöneticilerle yaşanan yoğun telefon trafiğinin ardından 12 milyon euro'ya kadar indi.

Portekiz kulübü, teknik direktör Flores'in oyun sistemine uymadığı için elden çıkarmaya çalıştığı Cardozo'nun bonservisinde ciddi oranda indirim yaparken, G.Saray bu tavizi yeterli bulmadı. Yöneticiler, Benfica'ya "10 milyon euro'dan fazla veremeyiz. Bu rakamı kabul ederseniz hemen sözleşme imzalamaya hazırız" mesajı gönderdi. Benfica'nın bu rakama inip inmeyeceği merakla beklenirken, Cardozo da "Benim açımdan sorun yok. G.Saray'a gelmeye hazırım. Kulüpler anlaştığı an İstanbul'a uçak biletimi alırım" dedi.

TRİSTAN SUDAN UCUZ

Bir dönem Avrupa'nın en iyi golcüleri arasında yer alan Tristan, G.Saray'a gelmeyi çok istiyor. Livorno ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan İspanyol futbolcu, yıllık 1.5 milyon euro'luk ücretini 1 milyon 250 bin euro'ya indirdi. G.Saray'ın Cardozo ile de ilgilendiğini bilen 32 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığıyla sarı-kırmızılı kulübe mesaj göndererek "Elbette Cardozo daha genç ama benim de fiyatım ona göre ucuz. Benim başarabileceklerim hâlâ bitmedi. Yeni bir patlama yapacağımdan eminim" ifadesini kullandı.

FOTOMAÇ