kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bu koleksiyon, yurtdışındaki bir fuarda, 'En mükemmel tasarım' ödülünü kazandı.

Tasarım şimdi de bahçeye çıktı

İnsan bedeninin ergonomik yapısından ilham alan 'Spirit Song' bahçe koleksiyonu, dış mekanları tasarımla buluşturuyor. Koleksiyon, yağmur ormanlarında yetişen tik ağacından üretiliyor; bu ağaç sudan etkilenmiyor ve yaşıyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tasarım şimdi de bahçeye çıktı
Artık her şeyin tasarımcı elinden çıkanı makbul. Bu evimizdeki her bir parça gibi bahçemizdeki mobilyalar için de geçerli. Tik ağacı ve paslanmaz çeliğin birleşiminden oluşan, Tiffany&Tiffany'nin Spirit Song koleksiyonu da tasarım kokuyor. Bahçe mobilyalarına farklı bir yorum getiren koleksiyon, zarif formuyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda da bahçe mobilyasında farklı ve konforlu bir seçenek sunuyor.

SANAT KOKUYOR
Tasarımcılar Barbara ve Robert Tiffany, Spirit Song koleksiyonunu hazırlarken fonksiyonel sanattan ilham almış. Tasarımdaki yumuşak ve zarif kıvrımlar, doğadaki organik formun ergonomik forma dönüştürülmesiyle ortaya çıkmış. Her parçanın insan bedeniyle uyumlu formu dikkat çekiyor. Koleksiyon, International Casual Furniture Exhibition fuarında 'En mükemmel tasarım' ve 'Adex Platinium' ödülüne layık görülmüş. Zaten bu ödül de farklılığını ortaya koyuyor. Koleksiyon, yağmur ormanlarından gelen ağaçlardan üretiliyor ancak asla çevreye zarar vermiyor. Buteak Garden&Home tarafından ithal edilen koleksiyonun masa, bank, sandalye ve sehpa çeşitlerini Addresistanbul'daki mağazasında görebilirsiniz. www.buteakgarden. com... (Home Art)
Haberin fotoğrafları