kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ayağını kırdı, koltuk değneğiyle söyledi

Mustafa DERYAHAN / MAGAZİN
Futbol oynarken ayağını kıran Fuat Güner, önceki gece düzenlenen MFÖ konserinde sahneye koltuk değneğiyle çıktı. Güner bu halde büyük alkış aldı..
Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur'dan oluşan MFÖ grubu, önceki gece Avea'nın sponsorluğunda düzenlenen Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında sahneye çıktı. Dillerden düşmeyen unutulmaz MFÖ şarkılarını seslendiren grup, konser boyunca yoğun alkış aldı. Açıkhava sahnesindeki konserin biletleri 30-150 YTL arasında değişen fiyatlardan alıcı buldu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği konserde sahneye ilk olarak Mazhar Alanson çıkıp solo söyledi. Ünlü sanatçı ardından sahneye Fuat Güner'i çağırdı. Alanson "Bu işe tek başlamıştım. Ancak, daha sonra bu yolda yalnız yürünmez diye bir kişiye daha ihtiyaç duyduk ve Fuat'ı aldık. O eskiden de futbol oynardı. Yine oynarken ayağını kırdı" dedi.

'ARTIK YAŞLANDIK'
Bu anonstan sonra koltuk değnekleriyle sahneye gelen Fuat Güner büyük alkış aldı. İkili birlikte bir şarkı söyledikten sonra anılarını anlatmaya devam eden Alanson, "Baktık iki kişi de olmayacak; Özkan'ı da grubumuza dahil ettikten sonra yıllar aradan o kadar hızlı geçti ki... Bakın karşınızda artık yaşlanmış haldeyiz" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları