kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Reese Witherspoon'un 9 yaşındaki kızı Ava ile çok iyi anlaşan Jake Gyllenhaal'u görenler, "Üvey babalık ona çok yakıştı" yorumunda bulunuyor.

Ailece Avrupa'nın altını üstüne getirdiler

Ünlü aktör Jake Gyllenhaal ve Reese Witherspoon, yaz tatilini fırsat bilerek ailece Avrupa'yı gezdi. Önce Londra, sonra da Paris'e giden çift, mutluluklarıyla dudak ısırttı..
Örnek ilişkileriyle Hollywood'un gözde çiftlerinden olan Reese Witherspoon ve Jake Gyllenhaal, film setlerinden fırsat buldukça birlikte tatile çıkıyor. Witherspoon'la evleneceğine kesin gözüyle bakılan ünlü aktör, güzel yıldızın çocuklarıyla da çok iyi anlaşıyor. Amerika'da birlikte birçok yeri gezen çift, tatil için şimdi de rotayı Avrupa'ya çevirdi.

*REESE WİTHERSPOON VE JAKE GYLLENHAAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

LONDRA'DA EV KİRALADILAR
Birkaç hafta önce Witherspoon ve çocuklarıyla Londra'ya giden Jake Gyllenhaal, orada hem tatil yaptı hem de yeni filmi 'Prince of Persia: The Sands of Time'ın çekimlerine devam etti. Witherspoon ve çocuklarından ayrı kalmak istemediği için güzel yıldızı da çocuklarıyla birlikte Londra'ya götüren ünlü aktör, Notting Hill'de aylığı yaklaşık 30 bin dolarlık bir ev kiraladı. 5 odalı evlerinde hep birlikte keyifli vakit geçiren ünlü çift, fırsat buldukça Londra'nın ünlü mağazalarından alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. İkili, Londra'dan sonra Paris'e geçmeyi tercih etti. Paris'te aşk tazeleyen mutlu aşıklar, geceliği 3 bin 500 dolar olan süitlerin yer aldığı Hotel LeBristol'de konakladı.
Haberin fotoğrafları