kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Stuart Townsend Charlize Theron

Çocuk için doğru zaman

Kendisi gibi oyuncu olan Stuart Townsend'le nişanlı olan Oscarlı Charlize Theron açıkladı: Artık ben de çocuk sahibi olmayı istiyorum nişanlı olan Oscarlı Charlize Theron açıkladı: Artık ben de çocuk sahibi olmayı istiyorum..
Başrollerini Will Smith'le paylaştığı yeni filmi 'Hancock' ile adından söz ettiren Charlize Theron, Stuart Townsend'le yaşadığı 7 yıllık istikrarlı ilişkisiyle dikkat çekiyor. Yıllardır nişanlı olmasına rağmen nikah masasına oturmaya yanaşmayan Theron, sonunda evlenebileceğinin sinyallerini verdi. In Touch dergisine konuşan Theron, "Artık çocuk istiyorum. 32 yaşındayım ve zaman hızla ilerliyor. Anne olmak için gecikmek istemiyorum" dedi. İşte Theron'dan itiraflar:

Evlilik, ne Stuart'ın ne de benim hiçbir zaman önceliğim olmadı. Stuart bu hayatta başıma gelen en güzel şey. Onunla çok mutluyuz ve ikimiz de çocuk sahibi olmak istiyoruz.

Ne zaman hazır olursam o zaman bebek istiyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu çok uzak bir gelecekte olmayacak.

KADINLAR GÜÇLÜ
Bu dünyada çocuğum olacaksa bu sadece Stuart'tan olur.

Stuart benim güzelliğimden mi etkilendi bilmiyorum ama sabahları kalktığımda ne kadar ters biri olduğuma siz bile inanamazsınız.

'Hancock'ta güçlü bir kadını oynuyorum. Kadınlar doğurabilmeyi başaran varlıklar, bence kesinlikle erkeklerden çok daha güçlüler.
Haberin fotoğrafları