kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
VEDAT BAYRAM

F.Bahçe kafilesi

Başlığa bakıp aldanmayın. Konumuz F.Bahçe takımı değil. Son günlerde F.Bahçe kafilesine iştirak edenler. Başka bir ifadeyle F.Bahçe kafilesi ile gitmemişse bile F.Bahçe'nin yurt dışındaki maçlarını takip edenler. Ne mi var bunda? Yüzeysel bakıldığında bir şey yok. Bir kez olsa, tesadüf deyip geçeriz. Fakat çok kez olunca, bir de bu iştirakçi G.Saraylı olmakla ün yapmış, tescilli bir marka olunca 'Ne oluyor?' demekten geri duramıyoruz.
Umarım hadiseyi fark eden G.Saraylılar da 'hayrola!' diye sormaktadır. Eski Demokrat Parti Başkanı Mehmet Ağar'dan bahsediyorum. Şahsen Başkan Aziz Yıldırım'la dostluklarının yıllara tekabül ettiğine şahidim. Kendisini yakinen tanır ve biliriz. Genelde de plansız, programsız ve nedensiz bir iş de yapmadığına şahidiz.

BU SEVDA DİKKAT ÇEKTİ
Öyleyse memlekette kıyametler koparken Türk siyasetine önemli vakitler harcayan Sayın Ağar'ın şimdi bu Fenerbahçe sevdası açıkçası dikkatimizi çekti. Bu sadece bir dostluk ilişkisi mi, stres atma mı, siyasetten uzaklaşma mı? Açıkçası merak konusu. Altından bir şey çıkar mı? diye düşünmeden edemedik.