kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Parti için Cahide'nin girişinde özel bir kumsal oluşturuldu.

Cahide 'Mamma Mia' partisiyle renklendi

İstanbul'un renkli eğlence mekanı Cahide, önceki gece düzenlenen 'Mamma Mia' partisinde bir Yunan kasabasına dönüştü.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Cahide 'Mamma Mia' partisiyle renklendi
İstanbul'un renkli gece kulüplerinden Cahide, önceki akşam ilham kaynağı bir Broadway müzikalinden beyazperdeye uyarlanan 'Mamma Mia' filmi olan bir partiye ev sahipliği yaptı.

YUNAN ADASI GİBİ
Filmle aynı adı taşıyan parti için mekan, bir Yunan adası kasabasına dönüştürüldü. Mekanın kapısında içinde eşekler, kuzular ve hasırdan bir bar bulunan özel bir kumsal oluşturuldu. Barın önünde toplanan şov ekibi, şişme bir havuza yerleştirilen dev kayıkların içinde konuklara sakızlı martini ikram ederek karşıladı.

ÜNLÜLER KATILDI!
15 kişilik Cahide şov ekibi, ışıklı bir platform ve aynalı dev toplarla süslenen diskoda sahne aldı ve 10 dakika süren gösterileriyle büyük beğeni topladı. Ekip, unutulmaz müzikalin özel bölümlerinden örnekler sundu. Türk ve Yunan Mutfağı'ndan yemeklere yer verilen gecede garsonlar gözlerinde deniz gözlüğü, ayaklarında ise paletle servis yaptı. Geceye Tan Sağtürk, Özge Ulusoy, Mina Hasman, Merve Hasman ve Semiramis Pekkan'ın oğlu Zoran Lavman da katıldı.
Haberin fotoğrafları