kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İsmail Hacıoğlu, dedikodunun günah olduğunu söyledi: Herkes yapıyor ama dedikodular beni hiç ilgilendirmiyor.

Dedikodulardan nefret ediyorum

atv'nin efsanevi dizileri 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Beyaz Gelincik'te canlandırdığı karakterlerle hayran kitlesini genişleten İsmail Hacıoğlu, 'Gökten Üç Elma Düştü' filminin üç başrol oyuncusundan biri. 'Ali' adlı bir hırsızı canlandıran Hacıoğlu'yla çekim aralarında konuştuk.

* Canlandırdığınız karakterden bahsedebilir misiniz?
Ali, hırsızlığı mecburiyetten yapan, ailesini hiç tanımayan bir adam... Bir gün dedesinin yanına geliyor ve 'Ben senin torununum' diyor. Ama dedesi o defteri çoktan kapatmış, önce içeri almıyor. Sonra birlikte yaşamaya başlıyorlar. Üst katta da bir hayat kadını oturuyor. Üçünün de hayatları bir cinayetle kesişiyor.

* Bu projeyi kabul etme sebebiniz neydi?
Çok sevdim hikayeyi. Çok güzel anlatılan sevimli bir hikaye. İlk okuduğumda çok etkilendim. Paralel kurguda draması çok ağırlıkta.

* Filmde Bennu Yıldırımlar ile sevişme sahneniz var mı?
Hayır, bizim öyle bir hikayemiz yok! Bizim ilişkimiz, bir abla-kardeş ilişkisi. Zaten cinayetin sebebi de aslında oradan çıkıyor. ACELE ETMİYORUM

* Oyunculuk kariyerinizde bulunduğunuz noktadan memnun musunuz?
Çok fazla acele etmek istemiyorum. Doğru işlerde bulunmak, bu işe gönül vermiş samimi insanlarla bir şeyler yapmak istiyorum. Tek derdim o, şu anda.

* En çok canlandırmak istediğiniz bir karakter var mı?
Bir oyuncu her şeyi oynayabilmeli. Benim de 'İlle şunu oynayayım' dediğim bir rol yok. İlk önce sevmem lazım. Tür ve karakter takıntılı değilim.

* Bu filmden beklentiniz nedir? Sizin kariyerinize ne katacak?
Filmden beklentim yok. Ben film çekerken bir beklenti içinde çekmiyorum. Oturup izlediğimde temiz bir iş çıkarttığımı göreyim, 'Ellerime sağlık' diyebildiğim bir iş olsun yeter.

* Eski sevgiliniz Ceyda Düvenci'nin nişanlanması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hiçbir şey düşünmüyorum.

* Üzüldünüz mü? Ya da onun adına sevindiniz mi?
Düşünmedim ki bilemem!

HİÇ DÜŞÜNMEDİM
* En azından bir 'Allah mesut etsin' demenizi beklerdim...
Hiç düşünmüyorum. Düşünmediğim bir konu hakkında bir cevap veremem ki!

* Önümüzdeki sezon için dizi projeniz var mı?
Ayşe Kulin''in romanından uyarlama 'Gece Sesleri' adlı bir diziye başlayacağım. Vildan Atasever ve Özgür Çevik'le oynayacağız. Bir haberle hayatı karışan Yağız diye bir karakteri canlandıracağım.

* Bu dizi sırasında sizi Vildan Atasever'le yakıştırırlarsa...
Dedikodulardan nefret ediyorum. Dedikodu yapmak günah ama maalesef herkes yapıyor. Dolayısıyla beni çok fazla ilgilendirmiyor.
Haberin fotoğrafları