kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jennifer Aniston John Mayer Chaton Anderson

Amsterdam kaçamağı Jennifer ile arasını açtı

Bir süredir birlikte olan ünlü oyuncu Jennifer Aniston ile şarkıcı John Mayer'ın ilişkilerinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı.

* JENNIFER ANISTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Nedeni; Mayer'ın bitmeyen çapkınlıkları... Çıktığı turne kapsamında dünyanın dört bir yanını dolaşan yakışıklı şarkıcı, Jennifer Aniston yanında olmadığı anlarda gördüğü güzel kadınlarla yakınlaşmaya çalışıyor.

* JOHN MAYER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BANA ASILDI!
Chaton Anderson, bu kadınlardan biri... Geçtiğimiz günlerde In Touch dergisine konuşan genç kadın, Amsterdam'da bir kafede otururken Mayer'ın yanına geldiğini söyledi. Ünlü şarkıcının kimliğini gizlediğini belirten Anderson, ekledi: "John bana ciddi olmayan bir beraberliği olduğunu söyledi. Beni akşam baş başa yemek yemeye ikna edemeyince; yemekten sonra buluşmak için diretti. Niyeti belliydi. Kendisini tanıdığım için tekliflerine sıcak bakmadım ama yine de ona telefon numaramı verdim..."

KALBİM KIRILDI!

Anderson'ın bu açıklamaları Jennifer Aniston'ı çok üzdü. Mayer iddiaları reddetse de, Aniston ona inanmadı. İkilinin günlerdir hiç konuşmadıkları ve John Mayer'ın Aniston'ın gönlünü almak için bütün ortak arkadaşlarından yardım almaya çalıştığı açıklandı. Ancak, "John benimle de bu şekilde tanışmıştı. Demek; bunları her kadına yapıyor. Kalbim çok kırıldı" diyen Aniston; şimdilik bu çabalara yanıt vermiyor.
Haberin fotoğrafları