kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çok ağır boynuzlar var üzerimde!

Ünlü modacı Cemil İpekçi yine çok konuşulacak! Daha önce de "Kadın olsaydım türban takarım" diyen ve cinsel tercihini hiçbir zaman saklamayan İpekçi, bu kez aldatılma üzerine ilginç açıklamalar yaptı. MTV Türkiye'de yarın yayınlanacak olan beniMTV'm programında 'Aldatıldınız mı?' sorusuna 'her salise' diye cevap veren ünlü modacı şunları anlattı:

* Ben hayatım boyunca çapkın oldum, halen çapkınım. Flört etmeyi çok severim, herkese boncuk dağıtırım. Çapkınlığımın bir derecesi vardır, yatak odamın kapısına kadardır. Yatak odamın kapısından da ancak aşık olduğum zaman geçilir.

* Çok kıskanç biriyimdir. Ama şöyle; beni başkasıyla aldatsa kıskanmam. Ama benim sigaramı başkasından sonra yakarsa kıskanırım. Bazen kıskanmak için kıskanır, kavga yaratırım. Bu tür krizleri hayatım boyunca yaşadım.

* Hayatımın her salisesinde aldatıldım. Bazılarına bağırdım, bazısından da ayrıldım. İnsanlar Cemil İpekçi'nin ne güzel gözleri var, ne hoş, ne kadar yakışıklı demesine rağmen, hem kadınlar hem de erkekler tarafından bolca aldatıldım. Belki ayağım yere ondan sağlam basıyor, çünkü çok ağır boynuzlar var üstümde...