kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Damat Alkim Arf ile AlturOtomotivYönetim KuruluÜyesi gelinFatma Arf(Albayrak),balayı içinGüney Fransa’yagideceklerinisöyledi.

Üç şahitli nikahla kızını evlendirdi

Mustafa DERYAHAN
GS'nin eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, önceki gece kızı Fatma'yı evlendirdi. Suada'daki nikah, sosyete ve spor dünyasını buluşturdu..
Galatasaray Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak'ın kızı Fatma ile yedi yıldır flört ettiği Alkim Arf, önceki akşam Suada'da dünyaevine girdi.

CÜZDANI KİM VERECEK?
Yaklaşık 300 kişinin davetli olduğu törende, Nermin Nacaroğlu, İstanbul Valisi Muammer Güler ile eski başbakanlardan Mesut Yılmaz şahitlik yaptı. Gelin ile damadın Vakko imzalı şıklık sergilediği nikahın en ilginç olayı ise; nikah cüzdanının çifte kimin tarafından verileceği konusunda yaşandı. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, cüzdanı önce Mesut Yılmaz'a uzattı. Yılmaz ise nikah cüzdanını 'devleti temsil ettiği için' İstanbul Valisi Muammer Güler'in vermesini istedi. Güler ile Yılmaz'ın nezaket gösterisinden sonra 'kırmızı kaplı cüzdanı' yeni evlilere vermek Nermin Nacaroğlu'na nasip oldu. Çiftin mutluluğuna tanık olanlar arasında İstanbul sosyetesinin renkli simaları yer aldı.
Haberin fotoğrafları