kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Fahri'den Sağlam'a eleştiri
KONYASPOR, Beşiktaş'tan transfer ettiği Fahri Tatan ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Fahri, "Kırgınlığım yok desem yalan olur. Beni göndermek isteyebilirler ancak şekil olarak yanlıştı. Beşiktaş'ın ekonomik problemleri var ve sanırım ilk para kazanacakları transfer benim. Konya'ya geldiğim için mutluyum. Elimden geleni yapacağım" dedi. Ertuğrul Sağlam ile transferi sonrası görüştüğünü belirten Fahri Tatan, "Ertuğrul Sağlam bana transferden son anda haberi olduğunu söyledi. Bu beni tatmin eden bir açıklama değildi. Ben teknik direktör olsam benden habersiz hiçbir oyuncum satılamaz" ifadesini kullandı.

2012 Almanya'ya yakın
UEFA, 2012 yılında Polonya ve Ukrayna'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Ukrayna'nın yerine Almanya'da yapılmasını istiyor. UEFA'nın, EURO 2012 hazırlıklarını yeterli bulmadığı Ukrayna'nın yerine Almanya'ya teklif götürdüğü belirtildi. Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Almanya'nın Polonya sınırına yakın Berlin, Leipzig ve Hamburg kentlerindeki statlarda oynanmasının bile planlandığı kaydedildi. EURO 2012'ye hazırlanan iki devlette çalışmaları değerlendiren UEFA, "Polonya'daki çalışmalar istenilen düzeyde. Ukrayna'da ise stadyum yapımı yanında özellikle otel ve ulaşımı sağlayacak yolların yapılmasında hiç bir ilerleme yok" açıklamasını yaptı.

Şamil Sam, kemerine kavuştu
BOKSÖR Sinan Şamil Sam, Vidoz ile yaptığı maçtan 18 gün sonra Avrupa Şampiyonluğu unvan kemerine kavuştu. Hakemlerin, Ankara' daki 12 rauntluk maçı berabere bitirmesinin ardından Avrupa Boks Federasyonu'na (EBU) başvuran Sam'ı haklı bulunmuştu. TSYD Ankara Şubesi'ndeki törende Sam'a kemeri; Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve EBU Başkanı Bob Logist tarafından takıldı.

G.Birliği'ne bir forvet daha

BREZİLYALI Kahe'nin yanına Djite'yi alarak iki önemli forvete sahip olan Gençlerbirliği, Arnavut forvet Xheyahir Sukaj ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Vllaznia'dan alınan oyuncu henüz 21 yaşında. Öte yandan Gaziantepspor, Brezilya ekibi Santos'un 28 yaşındaki 10 numarası Rodrigo Tabata ile 3 yıllığına anlaştı. Eskişehirspor ise Galatasaray'ın eski futbolcusu Sasa İliç ile eski Beşiktaşlı Youla'yı listesine aldı. Hırvatistan'ın Slaven Belupo takımından Stejpan Poljak ile de anlaşma sağlandı.