kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tam bir TV çocuğuyum sit-com'lara bayılırım!

atv'nin tatile giren dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in Çetin'i; Ali Sunal, sit-com'ları çok sevdiğini söylüyor ve ekliyor: "Tam bir TV çocuğuyum. Eve girer girmez ilk yaptığım iş televizyonu açmak"..
Babası Kemal Sunal'ın izinden giderek oyunculuk kariyerini başarıyla sürdüren Ali Sunal, atv'nin tatile giren dizisi 'Benim Annem Bir Melek'te Çetin karakterini canlandırıyor. Gelin-kaynana sorunlarını eğlenceli bir dille anlatan dizide Çetin, eşi ve annesi arasında kalıyor ve ortalığı idare etmekte oldukça zorlanıyor. Ali Sunal, Digitürk dergisine verdiği röportajda oyunculuk ve televizyon tercihleri üzerine açıklamalar yapıyor. Tam bir TV çocuğu olduğunu söyleyen Sunal "Eve girer girmez ilk işim ışığı yakmak, ardından televizyonu açmaktır" diyor.

* Belgesel ve haber kanalları dışında neler izliyorsunuz?
Tüm Türk kanallarını izliyorum. Bunun benim işim olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Comedymax ve spor kanallarını da seyrederim.

DİZİYİ TAKİP ETMEK ZOR
* Takip ettiğiniz yerli ve yabancı diziler hangileri?
'Lost' ile 'Prison Break'. Yerli olarak da 'Yaprak Dökümü'...

* Unutamadığınız sit-comlar hangileri peki?
'Everybody Loves Raymond', 'Frasier' ve 'Friends' favorilerim. Bir de 'En Son Babalar Duyar'...

* Sit-com mu yoksa dizi mi izlemeyi tercih ediyorsunuz?
Dizileri çok izleyemiyorum ve hep kaçırıyorum. Bu yüzden daha çok sit-com seyrederim. Çünkü kaçırırsanız da kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Ama tabii dramalardaki gerçekliği, görüntüleri, detayları sit-com'da yakalamak daha zor oluyor.

* Çocukken sevdiğiniz çizgi diziler hangileriydi?
'Tom ve Jerry', 'Roadrunner', Donald Duck' ve de 'Sylvester ile Tweety'nin hikayeleri...

* Televizyon karşısında unutamadığınız bir an var mı?
Herhalde kendimi gördüğüm andır. 'Şaban Askerde' dizisinde bir bölüm oynamıştım babamla. Babamın dizisiydi, hatıra olsun diye bir bölüm oynatmışlardı bana.

KEŞKE LOST'TA OYNASAM
* "Keşke ben de oynasaydım" dediğiniz bir dizi var mı?
'Friends', 'Evimiz Hollywood'ta', 'Lost' ve 'Prison Break'.

* Kendinizi ilk TV'de ne zaman gördünüz?
Daha önce babamla ilgili olan haberlerde çıkıyordum ama ilk işim 'Şaban Askerde'ydi.

* Uyumak için neler seyredersiniz?
Bir şey seyretmesem iyi olur! Zaten yoğunlaşma problemim var. Belgesel ya da nostaljik basketbol veya futbol maçları olabiliyor. Ama film olmadığı kesin... Filme başladım mı bitirmek isterim çünkü.

* Şahit olduğunuz bir TV gafı var mı peki?
Gaf olarak değil de haber sunarken Kaan Yakuphan'ın üstüne dekor düşmüştü. Sonra başka bir programda şaka yapan adamı dövmüşlerdi. (gülüyor) Beyaz Show'da Mazhar Alanson'un 'kaşar' muhabbeti olmuştu. Bir de Ata Demirer'in telefondaki seyirciye söylediği bir lafı vardı. Ne kadar çok TV seyrediyormuşum... (gülüyor)

*
Nasıl bir TV izleyicisi olduğunuzu öğrenebilir miyiz?
Gerçekten tam bir televizyon çocuğuyum. Eve girerim, salona geçerim, ışığı yakarım, televizyonu açarım. Beni ilgilendiren bir program olsun ya da olmasın. Ben yalnız yaşıyorum. O yüzden de televizyon hep açık olur. Böylelikle her kanalın programlarıyla ilgilenmeye başladım.