kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Halk ne diyor?

Ne rüşvetin ne de gizli yardımın belgesi olmaz!..
Taraf gazetesi sahibi Başar Arslan, "Fethullah Gülen cemaati tarafından finanse edildiğimiz iddiaları ahlaksızca... Ama zarar ediyoruz" dedi.

KEMAL KILIÇOĞLU: Başar Aslan, "Borç alarak yayınımızı devam ettiriyoruz" diyor. Duyduğumuz kadarıyla bir gazete çıkması için günde 500 bin dolara ihtiyacı var. Taraf'ın trajı 20 bin civarında. Demek ki, her gün 500 bin dolar borç bulacak bir kaynakları var. Gazetenin yazarları AB'ye güvenerek TSK hakkında çok ağır yazılar yazıyorlar...

HARUN CANTÜRK: Ben muhasebeciyim 'epey' kelimesi bir şey ifade etmez. Rakam ve süreklilik ilkesi çok önemlidir. Bekleyelim ve görelim. Matematik ne eylerse güzel eyler.

KENAN YEŞİLYURT: Sonuçta ne kadar borç aldığını ve neyin karşılığında kimlerden aldığını açıklayamıyor ama 'şeffafım' diyebiliyor. Belki de vergisel sorunlardan bahsediyor. Peki o zaman bu nasıl şeffaflık? Gizli yapılan yardımlar adı üzerinde kanıtlanması zor ya da imkansız olarak yapılır yoksa banka havalesiyle değil; bilinen budur. O nedenle ne rüşvetin ne de gizli yardımın belgesi olmaz.