kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Detoks kürünün sonunda yepyeni biri olacaksınız!

Büyük bir hevesle başlayıp, daha sonra sıkılarak 'Bıraksam mı acaba?' dediğiniz detoks kürünü başarıyla bitirdiğiniz taktirde; sonuçtan çok memnun kalacaksınız..
Kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlayacak detoks planınızı sürdürebilmek, gerçekten de güçlü bir irade ister. Bunun için kendinizi cesaretlendirmeyi denemelisiniz. İlk iki haftadan sonra canınız 'abur cubur' yemek istese de; programınıza ekstra ödüller ekleyerek, kendinizi neşelendirebilirsiniz. Pedikür yaptırarak ya da kendinize hediyeler alarak bu zorlu süreci atlatabilirsiniz.

BUHAR BANYOSU YAPIN
Hülya dergisinin hazırladığı '30 günlük detoks programı'nı bitirdikten sonra kendinizi gençleşmiş hissedecek ve "İyi ki sabretmişim" diyeceksiniz. Kendinizi şımartmak için yüzünüze buhar banyosu da uygulayabilirsiniz. Buhar banyosu cildi dinlendirmenin, temizlemenin ve toksinlerden arındırmanın en güzel yoludur. Daha iyi sonuçlar almak için suyun içine sevdiğiniz şifalı bitkilerden ekleyebilirsiniz. İşte, hoşunuza gidecek bir buhar banyosu tarifi:

* Bir miktar su kaynatıp ısı yalıtımı olan bir kaba boşaltın. Bu sırada isteğinize göre şifalı bitkileri ekleyebilirsiniz.

*
Su buharını engellemeyecek şekilde başınızın üzerine bir havlu serin ve kaba doğru eğilin. Bu pozisyonu gözeneklerinizin açılmasını sağlayacak şekilde 15 dakika boyunca koruyun.

* Buhar banyosundan sonra yüzünüze masaj yapmayın ve yüz maskesi uygulamadan önce kendi kendine kurumasını bekleyin.