kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ünlü aktris, tüm gününü deniz kenarında tek başına oturarak geçiriyor. Bu hali, başta doktorları olmak üzere; akrabalarını korkutuyor.

Rehabilitasyon işe yaramışa benzemiyor

Geçtiğimiz ay sonu, şiddetli depresyon nedeniyle Arizona'da bir rehabilitasyon kliniğine yatan Heather Locklear'ın tedaviye yanıt vermemesi çevresini endişelendirdi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Rehabilitasyon işe yaramışa benzemiyor
'Dynasty' ve 'Melrose Place' gibi televizyon dizilerinin yıldızı Heather Locklear, bir süre önce anksiyete ve depresyon tedavisi nedeniyle Arizona'da bir rehabilitasyon kliniğine yatmıştı. Yaklaşık 1 aydır klinikte yatan Locklear'ın tedaviye olumlu yanıt vermemesi, yakın çevresini endişelendirmeye başladı. Kimseyle konuşmak istemeyen ve sürekli yalnız kalmaya çabalayan ünlü aktris, zamanını deniz kenarında oturarak geçiriyor.

*HEATHER LOCKLEAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜLÜCÜKLERİN ARKASINA SIĞINDI
Kızı Ava'nın babası Richie Sambora ile yaşadığı sancılı boşanma sürecini atlatamayan ve üzerine Sambora'yı en yakın arkadaşlarından Denise Richards'a kaptıran Locklear, klinikte hem depresyondan kurtulmaya çalışıyor hem de alkolden uzak durmaya çalışıyor. Ünlü aktrisin yakın çevresi Locklear'ın son zamanlarda garip davrandığını iddia ediyor. Locklear'ın People dergisine konuşan bir arkadaşı, "Sürekli neşeli görünüyordu. Dışarıdan bakıldığında çok mutlu gibi görünse de içinde fırtınalar koptuğu anlaşılıyordu" diye konuşuyor. 12 yıllık evliliğini 2006 yılında ihanet yüzünden bitiren Locklear, o dönemde Melrose Place dizisinden rol arkadaşı Jack Wagner'de teselli aramış ancak o ilişkisinde de yüz üstü bırakılmıştı.
Haberin fotoğrafları