kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Alişan kendine uygun bir ilişki yaşayamıyor!

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
Önümüzdeki ay evlenecek olan Çağla Şikel ile evliliğin eşiğinden dönen yakın dostu Alişan; evlilik, dostluk ve iş beraberlikleri üzerine konuştu. İkili, evliliğe ve Türk örf adetlerine önem verdiklerini söyledi..
Bundan beş yıl önce 'Cennet Mahallesi' dizisinin setinde tanışan Alişan ve Çağla Şikel tanıştıkları ilk günden bu yana birbirlerinden hiç kopmadıklarını söylediler. İkili, dizi ile başlayan iş ortaklıklarını yeni yarışma programı 'İlle de Roman Olsun' ile devam ettiriyor. 10 Ağustos'ta Emre Altuğ ile nikah masasına oturacak olan Çağla Şikel düğün hazırlıkları ve duygularını GÜNAYDIN'a anlattı.

*ALİŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


*ÇAĞLA ŞİKEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Alişan, Melek Baykal ve Müjdat Gezen'le bir ekip oluşturdunuz. Bu ekip acaba bundan sonra da ekranlarda boy gösterecek mi?
Çağla Şikel: Ben her türlü bu ekipte olurum çünkü bizimki, ekranda çok sevilen enerjisi iyi olan bir ekip.
Alişan: Ben aslında şunu düşünüyorum, beş sene sonra yine 'Cennet Mahallesi' çekilecek gibi geliyor. Çünkü final tam olarak çekilmedi. Dizi bittiği halde insanlar hâlâ, "Ne zaman evleneceksiniz?" diye soruyorlar.

ALİŞAN BENİM ELİMDEN ÇOK ÇEKTİ
* Alişan Bey'in özellikle kadınlarla arası çok iyi. Kadınlarda güven uyandıran bir yapısı mı var?
Ç.Ş.: Alişan'ın iki tane yakın kız arkadaşı var. Biri ben, diğeri Demet Akalın. Demet'i çok iyi tanımıyorum ama belki ben daha kolay bir karakterim Demet'ten.
A.: Hayır Demet'e çok benziyorsun. Çağla ve Demet ile çok iyi bir elektrik ve frekans yakaladık.

* Çağla Şikel'in sevdiğiniz ve sevmediğiniz hangi huyları var?
A.:
Ben Çağla'nın her şeyini seviyorum. Ama sevmediğim bir huyu var; çok çabuk sinirleniyor. Bu biraz rahatsızlık veriyor. Çabuk parlıyor ama hemen geçiyor. Parladığı zaman eli de çok ağır!
Ç.Ş.: Evet, bizim aile olarak elimiz biraz ağırdır. Alişan çok çekti elimden dört yıl boyunca... Az dayak yemedi benden. Ama yine de vefalı arkadaşım, bir kez bile sesini çıkarmadı.

* Sizin Alişan'da sevip sevmediğiniz neler var?
Ç.Ş.: Alişan'ın her şeyini severim. İyi bir dosttur. Ama ilişkide bir türlü dikiş tutturamadı hiç, bir tek o huyunu sevmem. Uygun bir ilişki yaşayamıyor.

* Etrafınızdaki herkes evlenmeye başladı. Sizde de yakın bir zamanda evlilik olabilir mi?
A.:
Aslında ben de çok istiyorum. Önce Çağla bir evlensin. Bakalım evlilikte her şey eskisi gibi devam ediyor mu? Biraz onlarla vakit geçireyim ondan sonra karar vereceğim. Aslında karşıma evlenebileceğim bir kız çıksa hiç düşünmem hemen evlenirim. Keşke Çağla'dan önce evlenebilseydim...

YUVA KURMAYA HAZIRIM
* Hiç evlilik korkusu yaşadınız mı?
A.:
'Evlenirsem konser veremem, hayranlarım azalır' gibi bir şey hiç düşünmedim. Her zaman yuva kurmaya hazır bir adam oldum. Ancak karşıma tabii ki evlilik düşündürecek birinin çıkması gerekiyor. Çıkmadı...

* Alişan Bey'in Venezüella güzeli Arlis Alvarado ile yaşadığı aşk macerasını biliyor musunuz?
Ç.Ş.: Evet, biliyorum bilmez miyim! (gülüyor) Ben açıkçası hiç beğenmedim. Bence Alişan'a layık bir kız değildi. Arkadaşımı sevecek, ona değer verecek, dilimizi bilen bizim örf ve adetlerimizi yaşayan bir Türk kızı olmalı.
A.: Çağla beğenmiyor belki ama kainat güzelleri bizim akrabalardan çıkıyor. (gülüyor) Arlis'in sülalesinden yani...

* Arlis'in işsiz kalmasına neden gösterildiniz...
A.:
Benimle bir ilgisi yok. Kız işe gitmek istemedi, ajansı ile arası bozuldu ve ayrıldı.

* Arlis ile aranızda bir aşk yaşandı mı?
A.:
Evet, klip çekimi sırasında görüp çok beğendim. O da aynı şekilde beni beğendi, aramızda bir iletişim oldu. Bir kez alıp İstanbul'u gezdirdim ama bunun dışında bir şey olmadı çünkü ülkesine döndü. Ayrıca bir de hayatımda hiç Çağla'dan daha uzun boylu bir kızla tanışmamıştım...

DİLİNİ BİLMİYORDUM AMA ANLAŞTIK
* Arlis ile nasıl anlaştınız? İngilizce bilmiyor...
A.:
Evet, bilmiyor ama önce hareketlerle anlaştık. Sonra da bildiğim tek Venezüella cümlesiyle tüm günü kurtardım. O da 'muco muco' yani 'çok' demekmiş. (gülüyorlar)

* Yabancı bir kız ile evlilik yapamaz mısınız?
A.:
Aramızda çok ciddi uçurumlar oluşuyor. Dillerimiz, dinlerimiz, hayat tarzımız, aile yapılarımız çok farklı oluyor. Bu yüzden ortak bir nokta bulmak zorlaşabiliyor. İlişki yaşayabilirim ama asla evlenmem.

* Sizde mi böyle düşünüyorsunuz Çağla Hanım ?
Ç.Ş.: Evet, kesinlikle. İnsanların birlikte bir hayat sürdürebilmeleri için mutlaka ortak bir kültüre sahip olmaları gerekir.

* Geleneksel bir insan mısınız?
Ç.Ş.: Bizim örf ve adetlerimiz benim kafama çok yatan bir kavram. Ben de aileme örf ve adetlerimize uygun bir evlat oldum her zaman ve böyle yaşadım. Bu kurallara göre de evleniyorum zaten.

* Evlilik iş hayatınızda daha mı seçici olmanıza neden olacak?
Ç.Ş.: Daha seçici olurum diye düşünüyorum ama daha önce de tuhaf bir şey yapmışlığım yok...

* Gelen iş tekliflerinde Emre Bey'den izin alır mısınız?
Ç.Ş.: Önce kendim karar veriyorum. 29 yaşındayım. Ben karar verdikten sonra Emre'ye her zaman her konuda danışırım. Onun onay vermediği bir şeyi zaten kesinlikle yapmam.

* Mankenliğe devam adacak misiniz?
Ç.Ş.: 40 yaşına kadar da devam edebilirim...
A.: Ama önce çocuk olacak. Çünkü Çağla çocuk çok istiyor...