kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
NE ZAMAN KONUŞACAK? Başkent turu yaparak futbol yaşamını masaya yatıran Hakan hala resmi bir açıklama yapmadı.

Futbolu bıraktı, inşaata girdi

ALİ ERDOĞAN
G.Saray ile yollarını ayıran Hakan Şükür'ün Katar ve Kanada'dan aldığı cazip tekliflere rağmen futbol kariyerine nokta koyduğu ve inşaat sektöründe iş hayatına atılacağı iddia edildi..
Türk futbolunda bir dönem kapanıyor. Galatasaray ile yollarını ayıran Hakan Şükür'ün Katar ve Kanada gibi ülkelerden aldığı cazip tekliflere rağmen futbol hayatına nokta koyma kararı aldığı ve önümüzdeki günlerde bunu kamuoyuna resmen açıklayacağı öğrenildi. Kırdığı rekorlarla futbolun unutulmazları arasında yer alan tecrübeli futbolcuya çok yakın bir isim SABAH'a yaptığı açıklamada, Hakan Şükür'ün bundan sonra inşaat sektöründe iş hayatına atılacağını söyledi.

'AÇAMAYACAĞI KAPI YOK'
Yıldız oyuncunun şu anda inşaat alanında bazı yatırımları olduğunu belirten Hakan Şükür'ün arkadaşı, "Ne yurt dışında ne de yurt içinde futbol oynayacak. Son noktayı koydu. İnşaatçılık ile iş hayatına girip bu alanda da kral olacak. Kendisiyle konuştuk. Yurt dışında bir yılda alacağı transfer parasının kariyerine bir şey katmayacağını söyledim. Zirvedeyken bırakmasının iyi olacağını belirttim. Hakan da bu görüşlerime olumlu baktı. İnşaat sektöründe de kral olacağını söyledim. Çünkü Hakan'ın açamayacağı kapı yok" şeklinde konuştu.

BAŞKENT TURU YAPTI
Geçtimiz günlerde önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ardından da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Hakan Şükür, hakkında çıkan 'belediye başkanı olacak' şeklindeki haberlerini yalanlarken, "Sadece geleceğim ile ilgili konuştuk" yorumunda bulunmuştu. Futbolu bırakma kararında bu görüşmelerin de etkisi olduğu ifade edilen milli futbolcunun inşaat alanında büyük projelere imza atmayı istediği öne sürüldü.