kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sistem 4-1-4-1

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe, genelde tek ön libero ve tek forvetle mücadele edecek. Ön liberoda oynayacak isim henüz gelmedi; forvette ise Güiza ya da Semih oynayacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sistem 4-1-4-1
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe'de, teknik direktör Aragones'in ağırlıklı oyun planı da şekillendi. Tecrübeli teknik adam, İspanya Milli Takımı'ndaki sistemini sarı-lacivertli ekibe de uygulayacak ve takımını 4-1- 4-1 düzeninde sahaya çıkaracak. Şu anda Aurelio'nun yeri dolmadığı için 4-4-1-1 sisteminde mücadele eden sarı-lacivertli takım, yeni ön liberosuna kavuştuktan sonra asıl düzenine dönecek. Kanarya'nın bundan böyle tek ön libero ile mücadele etmesi bekleniyor. Dörtlü orta sahada görev alacak olan Alex, diğer üç arkadaşına göre hücumu daha çok düşünecek. Tek forvet oynamaya devam etmesi düşünülen Fenerbahçe'de, bu bölgenin en güçlü adayları ise Güiza ile Semih. Aragones, Mateja Kezman'ı ise takımda düşünmediğini kamp boyunca açık bir şekilde gösterdi.

ARAGONES'İN VALENCİA TEPKİSİ

Öte yandan Valencia kulübünden teklif alan Aragones, Valencia'da yayın yapan spor gazetesi Super Deporte'ye telefonla röportaj verdi. Aragones iddialar için, "Beni tanıyanlar bilir, bu benim yapacağım bir şey değil. Burada bana olağanüstü iyi davranıyorlar. Bana güvenen bir kulüple kötü olmak istemiyorum. Bir daha bu konuda konuşmayacağım" dedi.