kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Devamı var

BAHADIR BEYARSLAN
G.Saray Cafe Crown yeni yıldızı Zizic'i basına tanıtırken, Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, "Çok büyük bir yıldız aldık. En az onun kadar iyi üç yabancı daha transfer edeceğiz" dedi ..
Sezona iddialı bir takımla girmek isteyen Galatasaray Cafe Crown, ilk yıldız transferi Hırvat pivot Andrija Zizic'i basına tanıttı. Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, kendisine verdikleri destekten dolayı başkan Adnan Polat ile başkan yardımcısı Yiğit Şardan'a teşekkür ederek, "Hedeflerimiz için ilk transfer Zizic oldu. Barcelona, Olympiakos, Panathinaikos gibi Avrupa'nın üst düzey takımlarında oynamış çok büyük bir yıldız aldık. Oyun kurucu ve skorer oyun kurucu pozisyonlarında iki yabancı oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. Aynı zamanda en az Zizic kadar ses getirecek uzun bir oyuncuyla anlaşmak üzereyiz" dedi.

ZİZİC: YARARLI OLACAĞIM

Zizic de, "Bana düşen pay neyse en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Türkiye'de Avrupa'nın en kuvvetli liglerinden biri oynanıyor. Avrupa Ligi ve ULEB Kupası'nda oynayan çok iyi 6-7 takımı var. Takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizi ve taraftarlarımızla tüm hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.