kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hakan'ın gidişi hiç sorun olmaz

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray'ın Kongolu santrforu Shabani Nonda, Hakan Şükür'ün takımdan ayrılmasının kendileri için problem olmayacağını belirtti ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Hakan'ın gidişi hiç sorun olmaz
Geçen sezonki performansıyla Galatasaray taraftarlarının gönlünde taht kuran Shabani Nonda, sabah idmanının ardından basının sorularını yanıtladı. Şampiyonluğu elde eden kadroya yapılan takviyelerin yerinde olduğunu belirterek "Özellikle Harry Kewell'ın alınması yerinde. Her açıdan önemli bir transfer" açıklamasını yapan Nonda, Hakan Şükür'ün gidişiyle ilgili çarpıcı sözler sarf etti. Kongolu santrfor, "Hakan Şükür'ün ayrılması bizim üstümüze daha fazla sorumluluk bindirdi. Ancak onun gidişinden sonra zorluk yaşayacağımız fikrine katılmıyorum. Ümit Karan ve ben inisiyatifi elimize alacağız ve bundan sonrası için çok çalışacağız" ifadesini kullandı.

"YASER ÇOK YETENEKLİ"
Yeni transfer Yaser Yıldız'ın çok yetenekli olduğunu ve sorumluluk alması gerektiğini ifade eden Shabani Nonda, yeni sezonla ilgili olarak ise, "Şampiyonluk unvanını korumak için çalışacağız. En az Süper Lig kadar Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olmayı hedefliyoruz. Bir amacım da sezon başından sonuna kadar takımın içinde olmak" yorumunu yaptı.