kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Beşiktaş'ın Steaua Bükreş ile yaptığı maçı yan yana izleyen Sinan Engin ve Yıldırım Demirören karşılaşma öncesi çekilen bu fotoğrafta oldukça keyifliydi. Kartal'ın 1-0 yenildiği maç sonrası ise yüzler asılmıştı.

Sinan'ı gönder Başkan

FATİH DOĞAN
Beşiktaş menajerinin açıklama ve davranışlarından rahatsız olan yöneticiler Demirören'e, "Sinan Engin yönetimin önüne geçip, devamlı konuşuyor. Gereğini yap başkan" dediler..
Beşiktaş daha sezon başlamadan büyük krizleri ardı ardına yaşamaya başladı. Kaptanlar İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in kavgaları sonrası kapı önüne koyulmaları, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uzun süren sessizliği ve yaptığı sert açıklamalar, başta yeni alınan yabancı futbolcular olmak üzere hazırlık maçlarında istenilen futbolun ortaya konmaması, maddi kriz, kulübe gelen haciz ihbarnameleri, Fulya Projesi'nin davalık olması, Fahri'nin satıldığını cebine gelen bir mesajla öğrenmesi ve yönetim içinden menajer Sinan Engin'e olan tepkiler... Tüm bu yaşananların üstüne özellikle son zamanlarda yaptığı çıkışlarla gündeme gelen menajer Sinan Engin siyah beyazlı kulüpte bazı yöneticilerin hedefi haline geldi. Yönetim kurulunu oluşturan üyelerin yüzde 80'inin Sinan Engin'in davranış ve açıklamalarından çok rahatsız oldukları ve "Beşiktaş yönetiminin, başkanının önüne geçen açıklamalar yapıyor. Sanki Beşiktaş'ın tek yetkili ismi o gibi. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in kavgasında krizi yönetemedi ve olay Beşiktaş'a büyük zarar verdi" ifadelerini kullandıkları bildirildi.

GİTME İHTİMALİ ÇOK ZAYIF
Bu konuda dert yanan yöneticilerin konuyu başkan Yıldırım Demirören'e götürme kararı aldığı ve ilk yönetim kurulunda menajer Sinan Engin'in durumunun masaya yatırılacağı öğrenildi. Engin'e karşı bayrak açan yöneticiler, başkandan Beşiktaş menajerinin gönderilmesini ya da daha dikkatli ve az konuşması için uyarılmasını talep edecek. Demirören ile yakın ilişkisi olan Engin'in görevine son verilme ihtimalinin çok zayıf olduğu kaydedildi.