kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zan: Beni camiada küçük düşürmek için çabaladılar!

FATİH DOĞAN
Gökhan Zan, yaptığı pazarlığı SABAH'a anlattı: "650 bin YTL garanti paranın 400 binini peşin, geri kalanın da 2 ayda ödenmesini istedim. Hepsi bu."..
Beşiktaş'ta Gökhan Zan yönetimle yaptığı pazarlığı SABAH'a anlattı. Milli futbolcu, "Gordon'un 1 milyon euro, yabancı bir çok futbolcunun da 1.5 milyon euro aldığı takımda bana 650 bin YTL garanti parayı çok gördüler" dedi. Camia önünde küçük düşürülmeye çalışıldığını belirten Zan şunları söyledi: "650 bin YTL garanti para istedim. Bana '350 bin YTL peşin, kalanı 4 ay sonra verelim' dediler. Ben de '400 bin peşin, kalanını da 2 ayda ödeyin' dedim. Ayrıca geçen yıldan kalan 225 bin YTL paramı da istedim. Maç başı için de '35 bin YTL verip, 20 maç oynarsan 250 bin YTL daha veririz' dediler. Burada sorun yoktu. Garanti paranın yüksek tutulmasını ve 2 ayda ödenmesini istedim. Rakamları bilinçli olarak farklı gösterip beni kötülüyorlar. Geçen sezon 500 bin YTL alıyordum şimdi bu rakama sadece 150 bin YTL zam yaptım. Hepsi bu."

FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIRIM

Herkesin sakatlık yaşayabileceğini belirten Gökhan, "Benim oynadığım maçlar ortada. Kimse ortalığı bulandırmasın. Daha az oynayan isimler bu takımda 1.5 milyon euro para alıyor. Benim istediğim 650 bin YTL garanti para çok görülüyor. Ben kötü bir insan değilim. Bu takımda kalmayı istiyorum. Her türlü fedakarlığı yapacağım" şeklinde konuştu. Bu arada Beşiktaş'taki iki günlük izin bugün bitiyor. Kartal yeni sezon hazırlıklarına bugün devam edecek.