kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Pekin'e doğru

Güreşçilere baklava ziyafeti
NİĞDELİ esnaf Ömer Koçyiğit, Demirkazık Dağ ve Kayak Evi Tesisleri'nde Pekin Olimpiyatları'na hazırlanan Serbest Güreş Milli Takımı'na baklava ikram etti. Çamardı ilçesindeki tesislere 6 tepsi baklavayla gelen Ömer Koçyiğit, kendisinin de eski güreşçi olduğunu belirterek, "Takımdaki şampiyonlar benim göğsümü kabarttı. Onları Pekin'de de ilgiyle izleyeceğim. Yine madalyaları toplayacaklarına eminim" temennisinde bulundu.

Evlat hasreti çekiyor
TÜRKİYE'Yİ okçulukta temsil edecek tek bayan sporcu olan Zekiye Keskin Şatır, oyunlara 2 çocuğundan uzakta hazırlanıyor. Selin ve Serra adında iki kız çocuğu olan Şatır, "Kamp yoğunluğu nedeniyle ayda 5-6 gün çocuklarımı görebiliyorum. Onları çok özlüyorum. Mart'tan beri buradayım ve çocuklarımla az görüşebiliyorum. Ülkem adına altın madalya hedefim var ve bu ayrılıklara da razıyım. Sonunda güzel bir hedef var" diye konuştu.

Başarısız olma lüksümüz yok
GREKOROMEN Güreş Milli Takımı'nın başantrenörü Salih Bora, güreşin olimpiyatlarda Türk sporunun her zaman lokomotifi olduğunu anlatan Bora, "Şu ana kadar alınan toplam 36 olimpiyat altın madalyasının 27'si güreşten gelmiştir. Güreşin olimpiyatlarda başarısız olma lüksü yok. Biz bunun bilincindeyiz ve madalya alabilmek için en iyi şekilde çalışıyoruz. Madalya alacağımıza da inanıyoruz" dedi.