kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Temmuz 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

RONALDİNHO ÇILĞINLIĞI
MİLAN'IN 8 milyon 500 bin euro ödeyerek Barcelona'dan transfer ettiği Ronaldinho'nun tanıtımında izdiham yaşandı. 40 bin İtalyan taraftar, Brezilyalı futbolcuyu görebilmek için San Siro Stadı'nı sanki maç varmış gibi doldurdu ve Ronaldinho'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Yıldız futbolcunun gelişi Milan'da kombine bilet satışlarını da patlattı. Transferin olduğu gün 5 bin 230 kombine satan Milan, 18 bin 518 rakamına ulaştı.

Süper Lig'e Hacettepe Spor geldi
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ Spor'un adı ve rengi dün resmen değişti. Emek'teki kulüp binasında yapılan ve 168 delegeden 105'i nin katıldığı Olağanüstü Genel Kurul'da kulübün adının Hacettepe Spor olarak değiştirilmesine, mevcut kırmızı-siyah-beyaz renklere menekşe morunun da eklenmesine oy birliğiyle karar verildi. Tek liste halinde gidilen kongrede başkan seçilen Turgay Kalemci, "7 yıl önce bir amaç için yola çıkmıştık çok da başarılıydık. Ancak basın ve kamuoyunda Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği Oftaş kulüpleri arasındaki isim ve renk benzerliği hakkında demogoji yapıldı. Yaptırdığımız kamuoyu araştırmasında Hacettepe ismi ön plana çıktı. Biz de ismimizi Hacettepe Spor Kulübü olarak değiştirdik. Artık Ankara'yı bu isim altında temsil edeceğiz" diye konuştu.

Fikret Ünlü rekora doymuyor
ESKİ spor bakanı Fikret Ünlü sporun çeşitli dallarındaki başarısını sürdürüyor. Önceki gün Erzurum'un en yüksek noktası olan Hörgüç Tepesi- 'ne iple tırmanan Ünlü, dün de İstanbul'daki Arçelik Golf Turnuvası'nda çeyrek finale yükseldi. Spordan hiç kopmayan eski bakanın, 155 metreden tek vuruşta isabet kaydettiği de öğrenildi.

Asya'dan Avrupa'ya kulaç
TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi'nin geleneksel Asya'dan Avrupa'ya Uluslararası Boğaziçi 2008 Yüzme Kürek Yelken Kano Yarışları yarın İstanbul Boğazı'nda yapılacak. Samsung Eleckronics sponsorluğundaki yarışlara 22 ülkeden toplamda 674 yüzücü katılacak. Geçtiğimiz yıl yarışlarda yer alan Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen bu yıl da 6500 metre mesafede kulaç atacak.
Haberin fotoğrafları