kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hakan Şükür ile Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Merkez Bina'da bir araya geldi.

Başkan Hakan Şükür

Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret eden Hakan Şükür, dün de Başbakan Erdoğan ile buluştu. Hakan, bu temaslarından sonra, "Siyasete girmeyi düşünmüyorum" dedi..
Galatasaray'daki aktif futbol hayatı sona eren Hakan Şükür, siyasilerle yaptığı görüşmelere devam ediyor. Pazartesi günü Çankaya Köşkü'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret eden Hakan, "Sayın Abdullah Gül ile bundan sonra yapacaklarım hakkında fikir alışverişinde bulunduk" demişti. Kariyerine nokta koyup koymama konusunda henüz bir karar veremeyen, bunda da beklediği teklifleri alamamasının büyük payı olan Hakan Şükür, Gül'ün ardından dün de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakan'a, "Futbolu bırak. Seni önümüzdeki seçimlerde Sakarya'da belediye başkanı adayı gösterelim" teklifini yaptığı iddia edildi.

"SİYASET KONUŞMADIK"
Ancak Başbakan ile konuşmasının ardından basının karşısına çıkan Hakan Şükür bu iddiayı yalanlayarak "Kesinlikle siyaset konuşmadık. Ne barış elçiliği, ne belediye başkanlığı, ne de siyaset. Zaten ben kendileriyle sık sık görüşüyorum. Eğer aile şartlarım uygun olursa yurtdışına gitmek istiyorum" dedi. Hakan'ın babası Sermet Şükür de, "Siyasete girmeyi düşünmüyor. Zaten oğluma en verimli çağında futbolu bıraktırdılar" diyerek oğlunu destekledi.
Haberin fotoğrafları