kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Yıldız biniciler Avrupa 3.'sü
Atina'da yapılan Avrupa Yıldızlar şampiyonasında Melanie Coşar, Ömer Ersin ve Yusuf Huysal'dan oluşan Yıldız Milli Takımımız İtalya ile yaptığı baraj mücadelesinde 3. sırayı aldı. Junior kategorisinde ise Dilara Yurttutan Gipsy ile 3., Elif Güleç ise Corlonzo isimli atı ile 4. sırada yer aldı.

Galatasaray Zizic ile anlaştı
Galatasaray Cafe Crown, Yunanistan'ın Panathinaikos takımından Andrija Zizic ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray Kulübü yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: "Zizic geçen sezon Yunan ekibiyle Avrupa Ligi'nde 18 maçın 7'sine ilk 5'te başladı. 5.2 sayı, 1.7 ribaunt ortalamaları yakalarken yüzde 59'luk şut yüzdesine ulaştı. Zizic, şampiyonluk kupası kaldırdıkları Yunan Ligi'nde 32 maçta 6.3 sayı ortalaması tutturdu.

Boğalar Del Bosque'ye emanet
İspanya Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'ye giden Luis Aragones'ten boşalan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörlüğüne Beşiktaş ve Real Madrid'in eski teknik direktörü Vicente Del Bosque'yi getirdi. İspanya'yı 2010 Dünya Kupası'na hazırlayacak olan Del Bosque'nin ekibi, eleme grubunda Türkiye ile aynı grupta yer alıyor.

Khimki Moskova çıldırdı!

Basketbol tarihinin en çılgın transflerinden birini Rusya'nın Khimki Moskova takımı gerçekleştirdi ve Arjantinli Carlos Delfino'yu 3 yıl için tam 8.5 milyon Euro ödeyerek renklerine bağladı. Basketbol dünyası bu transferle sarsılırken, NBA'den Avrupa'ya dönüş kararı alan İspanyol yıldız Jorge Garbajosa'nın da Khimki'nin yıllık 5 milyon dolarlık teklifini son anda reddettiği ortaya çıktı.

Kırkpınar'da yasal düzenleme

Geleneksel Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yasal düzenleme geliyor. Başbakanlık Merkez Bina'da bu yılın başpehlivanı Recep Kara'yı kabul eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kura ile şampiyon belirlenmez. Böyle bir olaya kesinlikle karşıyım" ifadesini kullandı. * ALİ ERDOĞAN