kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Helin Avşar her yıl ablası Hülya Avşar'ın Ayvalık'taki yazlığını ziyaret ediyor. Bu sene ise bütün yazı orada geçirmek istiyor.

Bodrum 'şovrum' olduğu için gitmiyor!

Merve YURTYAPAN/MAGAZİN
Hareketli gece yaşantısından uzaklaşan Helin Avşar, tatil için Bodrum'u seçememe nedenini şöyle açıkladı: Orası resmen şovruma dönüştü!..
Yaklaşık bir yıldır 'havai' yaşantısından uzaklaşan Helin Avşar, geçtiğimiz günlerde ablası Hülya Avşar ile birlikte tatil için Ayvalık'a gitti. Sabah 8'den itibaren sporla dolu günler geçiren Helin, sosyetenin gözdesi Bodrum'u tercih etmeme nedenini şöyle açıkladı: "Bodrum tatil yeri olmaktan çıktı, şovrum oldu!"

*HELİN AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*HÜLYA AVŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SABAH 8'DE UYANIYOR
Sarmısaklı Koyu'nda ablasıyla birlikte bol bol yüzen, akşam saatlerinde de tekne ile Ayvalık koylarını gezen Helin, tatil anlayışını değiştirdiğini gözler önüne seriyor. Geçen sene katıldığı 'Şarkı Söylemek Lazım' programıyla sesini geniş kitlelere duyuran Helin Avşar, sosyetenin gözde tatil beldesi Bodrum'a dair düşüncelerini ifade etti:

YENİ SEZONDA İŞİ ÇOK
"Bodrum artık İstanbul gecelerinde şov yapanların mekanı haline gelmiş. Ben orada tatil değil, şov yapıldığını biliyorum. Bu nedenle de şovlardan uzak kalmak için Bodrum'a gitmek istemiyorum." Eylül ayında bir televizyon programı yapmaya hazırlanan Helin, ilk single'ını çıkarmak için de kolları sıvadı. Küçük Avşar, ablasıyla birlikte kurdukları Yapan Yapım adlı şirket bünyesinde bir de talk şov programı hazırlayacak.