kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ben mal mıyım!

FATİH DOĞAN
Beşiktaş yönetimi kampın en başarılı ismi Fahri'yi Konya'ya şip şak sattı. Haberi mesajla öğrenen Fahri, "Mal mı satıyorsunuz? İnsan bir haber verir. Konya'ya gitmem" dedi..
Beşiktaş'ın Avusturya kampı dönüşü sancılı oldu. Kampın en başarılı isimlerinden biri olan Fahri Tatan, kendisine haber verilmeden Konyaspor'a 1 milyon 600 bin YTL karşılığında satıldı. Münih Havaalanı'ndan Türkiye'ye hareket eden Beşiktaş'ta yıldız futbolcu İstanbul'a indiğinde cep telefonuna gelen bir mesajla yıkıldı: "Fahri Tatan Konya ile 2 yıllık anlaşma sağladı" Bu mesaj üzerine durumu menajer Sinan Engin'e soran Fahri'ye "Evet başkan seni Konya'ya vermiş. Yapacak bir şey yok" yanıtı verildi. Çok kızan Fahri, "Bu olacak iş mi? Kimse bana bir şey söylemedi. Böyle transfer mi olur? Biz mal mıyız ki sormadan bu işler yapılıyor. Konya benimle konuşmuş mu? Bu şimdi mi söylenir? Kimse kusura bakmasın böyle transfer olmam. Canım nerede isterse orada oynarım. Hele hele çok güzel bir kamp dönemi geçirmişken ve de Beşiktaş'ta kalıp, oynamayı beklerken, aldığımız habere bak. Hiç hoş değil" diyerek olaya büyük tepki gösterdi.

BUNLAR HER ŞEYİ SATARLAR

Daha takım İstanbul'a inmeden Fahri'nin satılma kararı komedi olarak değerlendirildi. Ertuğrul Sağlam'ın satılması yönünde karar verdiği tecrübeli futbolcu kampın en başarılı isimlerinden biri olmuştu. Cisse ve Uğur İnceman'dan sonra üçüncü ön libero olan Fahri'nin satılmasına da taraftarlar büyük tepki gösterdi. İnternet sitelerinde, "Yine Ertuğrul Sağlam yaptı yapacağını.. Bu yönetim Holosko'yu da her şeyi de satar" gibi yorumlar yapıldı.