kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Başkan Aziz Yıldırım, maçı stadın yanındaki bir kafenin çatısında hazırlanan yerden izledi; çatıya çıkarken de yardım aldı.

Transfer sözü aldı; kaldı

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Yıldırım'dan; Deivid ve Aurelio'nun yerlerinin doldurulmasını istedi. Başkanın "Gereğini yaparız" yanıtı üzerine Valencia konusu kapandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Transfer sözü aldı; kaldı
F.Bahçe'de önceki akşam teknik direktör Aragones ile başkan Aziz Yıldırım arasında önemli bir zirve gerçekleşti. Bu görüşmede İspanyol teknik adam, taleplerini iletti; Yıldırım da Aragones'in isteklerine yeşil ışık yaktı. Tecrübeli hoca öncelikle ayağı kırılan ve sezonun ilk bölümüne yetişemeyecek olan Deivid ile Real Betis'e giden Aurelio'nun yerlerinin mutlaka doldurulmasını istedi.

FORVETTE SORUN YOK
Güiza'nın transfer edilmesiyle birlikte gelecek sezon forvette bir sorun yaşamayacağını vurgulayan tecrübeli teknik adamın, "Maldonado'ya ihtiyacım yok. Hemen gönderilebilir. Kezman'ı da istediğiniz gibi bir teklif gelirse satabilirsiniz. Ancak bunlar bir yana, çok cephede mücadele edeceğimiz için Deivid ve Mehmet Aurelio'nun yerlerine transfer yapmamız kaçınılmaz" dediği bildirildi.

BEN BİLDİRECEĞİM
Kalede de sorun olduğuna dikkat çeken ve yabancı olmasa da bir file bekçisi alınması gerektiğini söyleyen İspanyol teknik adamın, "Shakhtar maçına ve MTK karşılaşmalarından sonra hiç soru işareti kalmaz. Benim İspanya'dan görüştüğüm oyuncular var. Kulübün olanaklarını da biliyorum. Aklıma yatan isimleri size bildireceğim" sözlerine başkan Yıldırım, "Şu anda bizim için problem yok. Sen bize raporunu verdiğinde biz de yönetim olarak üzerimize düşeni yaparız" yanıtını verdi. Bunun ardından Valencia'nın teklifiyle kafası karışan Aragones'in, Fenerbahçe'de kalmasının tamamen netleştiği kaydedildi. Bu haberin kaynağı Marca Gazetesi de, "Aragones, Valencia'nın teklifini yalanlamadı ama Fenerbahçe'de kaldı" diye yazdı.
Haberin fotoğrafları